עזרה המלצה על יועצת הנקה

היועצת טובה ממעייני הישועה!!!

הי, מקפיצה!!!
מחפשת יועצת הנקה דחוףףףףףף,
מישהי שלא מאמינה רק בלהתאבד על הנושא אלא שמבינה גם את החשיבות של אמא מתפקדת...
ושתדע להסביר לי איך לשלב וכו׳...(אם יהיה צורך)

(לידה ראשונה, שבוע אחרי, פצעים מטורפים וכאבים, התינוק לא עולה במשקל מספיק ואין מספיק יציאות...
ולי אין סבלנות להניק כל פעם שעתיים...אהה ודווקא נראה לי שכרגע יש לי מספיק חלב..... ובגדול אני לא חסידה גדולה של הנקה)

בקיצור אני צריכה מישהי שתעזור לי לקחת את ההנקה ולהוציא ממנה את מה שיעיל אבל לא להרוג אותי ואת היחסים שלי עם התינוק :) ושהיא תדע גם להציע מטרנה בשעת הצורך...

אשמח לרעיונות!

@איטי פטיטי יקירה
קודם כל מזל טוב!
שבוע אחרי לידה, זה נורמלי להניק שעתיים לפעם
לרוב האמהות זה כך.
קחי את הזמן שלך
תנסי לשמוע טיפים על הנקה ועל חשיבות ההנקה
ובגדול אני לא חסידה גדולה של הנקה
תדעי כמה היא חשובה, ואולי תהפכי לחסידה, או לחצי חסידה של זה...
בקיצור אני צריכה מישהי שתעזור לי לקחת את ההנקה ולהוציא ממנה את מה שיעיל אבל לא להרוג אותי ואת היחסים שלי עם התינוק :) ושהיא תדע גם להציע מטרנה בשעת הצורך...
רובן בסוף מבינות את הצורך לא להרוג את היחסים שלך עם התינוק

קחי בחשבון שזה ימים מאוד טרודים לאנשים
ולא בטוחה שתצליחי להשיג מישהי שתקבל אותך באופן מיידי.

פצעים מטורפים

שמעת על פטמות סיליקון? יכול לעזור

אם את רוצה יועצת הנקה, באתר מאמימוש, יש שם מבחר יועצות
יש גם ספרים על הנקה
מקווה שתסתדרי
תמיד ההתחלה לא קלה.
(צרת רבים)

ממליצה בחום ! על גב' יפה אזראן
מקצועית לבבית ואכפתית
מלבד זה שהיא יועצת הנקה היא גם אחות ומיילדת
נותנת אפשרות להתקשר אליה בהמשך הדרך לכל שאלה
נותנת קבלה מסודרת להחזר מקופ"ח, ובמקום התקשרה לקופה לברר בדיוק את הזכויות המגיעות לי
054-4222-5148

שאלה דחופה למומחיות
אני 4 שבועות אחרי לידה וי לי ממש קצת חלב באזור 15/20 בכל שאיבה ...
מה ניתן לעשות ?
תזכו למצוות

שאלה דחופה למומחיות
אני 4 שבועות אחרי לידה וי לי ממש קצת חלב באזור 15/20 בכל שאיבה ...
מה ניתן לעשות ?
תזכו למצוות
אני לא יועצת אבל נראה לי שחסרים קצת פרטים- שאיבה לא אומרת כלום על כמויות. זה במקום הנקה?
איזה משאבה זאת? את יודעת שהמשאבה אכן טובה לך? או שזאת לידה ראשונה?

מתי את שואבת? במקום ארוחה? אם את רק שואבת בלי הנקה יותר קשה לשמר כמויות יש כל מיני שיטות לזה צריך לשאוב בזמנים מתאימים ועוד יש משאבות שיותר מתאימות לשאיבה בלעדית- חשמליות עם חוט ועדיף כאלו ברמת בית חולים

תודה ממש !!!!
פשוט בימים האחרונים הולך ויורד מיום ליום :(
יש לי משאבה טובה- קליניקר נקראת ברמת בית חולים
אני גם שואבת וגם מניקה
לידה ראשונה ב"ה
אני מביאה מטרנה בנוסף כי אני רואה שממני זה לא מספיק
ולא מרגיעה ומשביע ...
אשמח לכל עיצה

תודה ממש !!!!
פשוט בימים האחרונים הולך ויורד מיום ליום :(
יש לי משאבה טובה- קליניקר נקראת ברמת בית חולים
אני גם שואבת וגם מניקה
לידה ראשונה ב"ה
אני מביאה מטרנה בנוסף כי אני רואה שממני זה לא מספיק
ולא מרגיעה ומשביע ...
אשמח לכל עיצה
כן זה משאבה טובה
מלכתחילה לא צריך גם לשאוב בשלב הזה. זה סתם מסבך
ברגע שאת נותנת תוספת אז הביקוש יורד ואז ההיצע גם יורד זה כמו גלגל כזה
הייתי מנסה להגביר הנקות ולוודא שההנקה טובה והחיבור טוב
לתת תוספת רק אחרי ארוחה ולא במקום ארוחה ובמקביל בזמן הזה לשאוב.
אם יש כאבים/פצעים זה יכול להיות סימן לקושי בהנקה שגורם לתינוק לקושי להוציא חלב מסיבות שונות

הי, מקפיצה!!!
מחפשת יועצת הנקה דחוףףףףףף,
מישהי שלא מאמינה רק בלהתאבד על הנושא אלא שמבינה גם את החשיבות של אמא מתפקדת...
ושתדע להסביר לי איך לשלב וכו׳...(אם יהיה צורך)

(לידה ראשונה, שבוע אחרי, פצעים מטורפים וכאבים, התינוק לא עולה במשקל מספיק ואין מספיק יציאות...
ולי אין סבלנות להניק כל פעם שעתיים...אהה ודווקא נראה לי שכרגע יש לי מספיק חלב..... ובגדול אני לא חסידה גדולה של הנקה)

אשמח לרעיונות!
היי, הסתדרת בסוף?
יכולה להמליץ על מישהי טובה?
הבת שלי תכף בת חודשיים ואני ממש ממש מסתבכת עם ההנקה,
היא לא עולה מספיק במשקל אז הבאתי לה כמה ימים בקבוקים, עכשיו משלבת עם תוספות ועדיין יש ארוחות שהיא לא יונקת בשום אופן! צורחת או מתנתקת כל רגע ואני ממש על סף יאוש! ואז פתאום יום שלם היא יונקת יפה ושוב חוזרת לא לינוק ואני לגמרי מבולבלת!!!!
בלי קשר היא גם תינוקת מאד לא רגוע גם אחרי הנקה וגם אחרי בקבוק היא לא רגוע וכמעט לא ישנה

היי, הסתדרת בסוף?
היא לא עולה מספיק במשקל אז הבאתי לה כמה ימים בקבוקים, עכשיו משלבת עם תוספות ועדיין יש ארוחות שהיא לא יונקת בשום אופן! צורחת או מתנתקת כל רגע ואני ממש על סף יאוש! ואז פתאום יום שלם היא יונקת יפה ושוב חוזרת לא לינוק ואני לגמרי מבולבלת!!!!
בלי קשר היא גם תינוקת מאד לא רגוע גם אחרי הנקה וגם אחרי בקבוק היא לא רגוע וכמעט לא ישנה
ממליצה על אוסטאופתיה

היי, הסתדרת בסוף?
זה היה אז תקופה ממש עמוסה (פורים נראה לי, וערב הברית...) תכלס לא השגתי מישהי,דיברתי עם רופא ילדים והוא עזר לי באותו רגע...
תכלס אחרי כמה שבועות נרגעו הפצעים ונעשה הרבה יותר סביר... ויכלתי להניק הרבה יותר בנחת...
טפו טפו התינוק שלי עלה יפה מאוד במשקל...
הייתי גם אצל אוסתופאת וממש עזר לי...

ממליצה על אוסטאופתיה
יש לכן המלצה על אוסתופת ? עדיף דרך מכבי

היי, הסתדרת בסוף?
תכתבי מאיזה אזור את בארץ
ממליצה לפני אוסתאופת לפגוש יועצת הנקה כי לפעמים אוסתאופת לא פותר את הבעיה והעניין הוא תנוחת הנקה או משהו אחר.

בנתיים כדי שלא תרדנה כמויות החלב ממליצה לך מאד כל ארוחה שהיא לא יונקת לשאוב כדי שתפוקת החלב לא תרד

היי, הסתדרת בסוף?
הייתי אצל יועצת הנקה בשם מלכי אופנר
עזרה לי מאוד להבין איך עובדת ההנקה,
הייתה קשובה מאוד לצרכים שלי ובהתאמה ההנקה לאופי שלי,
היא ממש שינתה לי את הגישה להנקה,
ותכל'ס אני רואה תוצאות מדהימות בשטח
תינוקת רגועה ונינוחה, אוכלת טוווב, ואמא מחוברת ומאוזנת הורמונלית... ;)

בהצלחה!!

ממליצה בחום על מישל יעקובסון, מאוד מקצועית עם ידע מקיף בתחום, עם אישור בינלאומי. תושבת חשמונאים 0544373454. כמו כן יש את שרה כהן 'אמהות זו שליחות', עוסקת באמהות מהיבטים שאחרים לא מדברים, גם על הנקה, לפני/ אחרי לידה ועוד הרבה. https://amhotshlichut.ravpage.co.il/tipchodshi?ref=lear
הצלחה רבה!

שורי לוין -מבית שמש
מהממת
גם אחות במקצועה מקצועית מאד
עם תעודות וכו'
058-7633059
קיבלתי הרבה המלצות והלכתי אליה גם - יועצת הנקה מומחית
נעים להתייעץ איתה ויש תוצאות
מנסיון אישי

קופצת על האשכול
יועצת הנקה בביתר מומלצת
יש למישהי?

אולי שורי תוכל לבא לביתר
תבדקי איתה -עזרה לי מאד
-שורי לוין -מבית שמש

גם אחות במקצועה מקצועית מאד
עם תעודות וכו'
058-7633059

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה