דרוש מידע המלצה על מחשב טוב לתכנות

• הוסף לסימניות
יש לי דל לטיטיוד שזה סידרה עיסקית וחזקה i5 דור 11 גודל 15.6 16 ראם 256ssd ווינדוס 11 אופיס,
יד 2 משומש כ4 חודש ב3000

• הוסף לסימניות
סורי שאני אומר אבל המשהוא "הדפוק " שאמרו שההצעה של המחשב זה גם מדל לטיטיוד אבל i7 וב2000

• הוסף לסימניות
קודם כל i5 זה הכי בסיסי שיש עבור תכנות השאלה היא באיזה שפה אתם לומדים ואיזה תוכנות ירוצו על המחשב ניתן לפנות אלי בפרטי לייעוץ.
hardware1minute בג'ימייל

• הוסף לסימניות
סורי שאני אומר אבל המשהוא "הדפוק " שאמרו שההצעה של המחשב זה גם מדל לטיטיוד אבל i7 וב2000
קצת ידע במעבדים
הדור של המעבד יותר חשוב מהדגם
לדוג אי 7 דור 8 ואי 5 דור 10 מאוד יתכן שהאי 5 יותר טוב

• הוסף לסימניות
את לא ממליצה לי עליהם? בשביל תכנות כי לא שווה לי להשקיע בזה יותר מדי הרבה כסף נשאר לי עוד שנה ללימודים...
שיקולים זה שיקולים
שאלת מה מומלץ וכיום שניהם לא
אפשר להביא מחשבים חדשים ומתקדמים בסביבות 2700 שח וזה לא מידי הרבה

• הוסף לסימניות
ואשמח לדעת גם מה עם המשתתפים בקורס עימוד איזה מחשב הם צריכים.

• הוסף לסימניות
@מרובע
כדאי לפתוח אשכול נפרד כדי לקבל מענה יותר ממוקד ומקצועי
תוכלו גם לפנות לייעוץ בפרטי, אם בא לכם.

• הוסף לסימניות
הי
קופצת על האשכול
מישהו יודע אם המחשב הזה מומלץ להנדסאים? ואם שווה לקנות באמת מחודש?
1733656665101.png

(כתוב 3 שנות אחריות יצרן..)
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 1733656464044.png
    1733656464044.png
    KB 115.7 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה