המלצה על מכשיר פלאפון כשר.

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היו לי כבר כמה וכמה מכשירים, וברובם לא הייתי מרוצה מאיכות השמיעה. במיוחד אני לא מרוצה מהמשכיר שאני משתמש בו עכשיו (motorola K1) לא שומעים אותי טוב, ואני לא שומע טוב.
האם יש לכם להמליץ על מכשיר כשר עם איכות שמיעה מעולה שמתאים לסלקום? עדיף דגם לא יקר, ועדיף לא טאצ' (ראיתי שהוא לא נוח לתפעול).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטייליסטית;865833:
יצא עכשיו מכשיר מצוין של נוקיה!
מומלץ מאוד מאוד!!!!!
מצטרפת ל'סטייליסטית' בהמלצה.

• הוסף לסימניות
הוא אמנם פלאפון הכי פשוט שיש, אבל בקטע של השמע במכשיר-הוא מהטובים שיש,,
המכשיר של חברת פלאפון-אלקטל [לא של אורנג' אלא של פלאפון].
יש לי אותו כבר למעלה משנה, ויש לו שמע מעולה גם באפרכסת וגם בספיקר.

נ.ב. המכשיר שצויין לעיל של סלקום החדש, סלקום גובה עליו 25X36 ש"ח שזה יוצא 900 ש"ח,
בחנויות הוא עולה בסביבות ה400 ש"ח.
כך שחבל לפרנס לחינם את מי שלא צריך...

ת'אמת כבר נכנס היום למודעות של האנשים שמכשיר קונים בחנות ועושים רק תכנית בחברת הסלולאר, כי מבדיקה פשוטה יוצא שחברות הסלולאר גובות על מכשיר בערך 200% ממחירו בשוק.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;865846:
הוא אמנם פלאפון הכי פשוט שיש, אבל בקטע של השמע במכשיר-הוא מהטובים שיש,,
המכשיר של חברת פלאפון-אלקטל [לא של אורנג' אלא של פלאפון].
יש לי אותו כבר למעלה משנה, ויש לו שמע מעולה גם באפרכסת וגם בספיקר.

נ.ב. המכשיר שצויין לעיל של סלקום החדש, סלקום גובה עליו 25X36 ש"ח שזה יוצא 900 ש"ח,
בחנויות הוא עולה בסביבות ה400 ש"ח.
כך שחבל לפרנס לחינם את מי שלא צריך...

ת'אמת כבר נכנס היום למודעות של האנשים שמכשיר קונים בחנות ועושים רק תכנית בחברת הסלולאר, כי מבדיקה פשוטה יוצא שחברות הסלולאר גובות על מכשיר בערך 200% ממחירו בשוק.

בהצלחה רבה.
אלקטל של פלאפון? שלט של מזגן...
החזיק אמנם שנה+ אך אח"כ האכיל אותנו מרורים... ברוך שפטרני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;866020:
אלקטל של פלאפון? שלט של מזגן...
החזיק אמנם שנה+ אך אח"כ האכיל אותנו מרורים... ברוך שפטרני...

אני ממש משתתפת בצערך,,,
יכול להיות שזה קרה, זה באמת קורה..

אבל לי יש את המכשיר הזה כבר שנה כמעט וחצי, והוא בינתיים עושה את העבודה שלו כמו שצריך, [מקווה שלעולם, או לפחות עד לסיום ה36 חודש].

ושוב, לא להעיז לקנות אותו מחברת פלאפון, כי היא גובה עליו 15X36 שזה יוצא 540 ש"ח, בו בזמן שאפשר להשיגו בבקושי ב250 ש"ח, ויד שניה אפילו בפחות מזה.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג מכשירים זולים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;866146:

יש לי סמסונג A777 של פלאפון, עם אחריות עדיין לכמה חודשים, אם אתה מעונין אני רוצה למכור אותו, עקב מעבר חברה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;866154:
יש לי סמסונג A777 של פלאפון, עם אחריות עדיין לכמה חודשים, אם אתה מעונין אני רוצה למכור אותו, עקב מעבר חברה.
ברוך שפטרני מפלאפון... יש לנו כרגע מכשירים בני חודשיים אך אני שואלת לפעם הבאה [שלא תבוא...]

• הוסף לסימניות
דוד פון [לא דידי פון, אלא דוד פון-שלא יהיה טעות!] בני ברק 035700395
הוא מקצועי אמין וזול.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;866146:
באיזה איזור?
בירושלים - לכו ל'דוידקה' ותבדקו ספציפית למכשיר הרצוי מי הזול.
התחרות שם גדולה, וממילא מוזילה.

• הוסף לסימניות
יש משהו במודיעין עילית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה