- הוסף לסימניות
אל תסתר היה טראגי מאד. צודקת.יש מישהי שקראה גם את אל תסתר וגם את לולא האמנתי, ויכולה לתאר את ההתרשמות משניהם? אל תסתר בעיני היה ממש דיכאון. האם ללא האמנתי אותו הסגנון?
לולא האמנתי הוא המשך ישיר- מעודד מאד ופחות טראגי....
אל תסתר היה טראגי מאד. צודקת.יש מישהי שקראה גם את אל תסתר וגם את לולא האמנתי, ויכולה לתאר את ההתרשמות משניהם? אל תסתר בעיני היה ממש דיכאון. האם ללא האמנתי אותו הסגנון?
רוצה להחליף איתי לצמיתות בעד ספר אחר שווה?
ספר שלי חדש. קראתי בו פעם אחת. ספר מקסים!
אני רוצה במקומו ספר שיתאים גם לנוער.
איך של צוובנר החדש?
ראיתי את הפרסומת, באמת מעניין. יש מישהי שקראה את זה?
אני באמצע.קראתי אותו.
כן בין החלונות הלא נקיים לארון שכבר כן....
יפה, מלא תובנות
אבל -
הוא נגמר באמצעו ומתי שהוא היא תמשיך אותו - אז שימו לב אם אתם לא אוהבים להשאר באמצע הסיפור...
קראתי את שניהם. (אין מה לקרוא את השני, לפני הראשון).יש מישהי שקראה גם את אל תסתר וגם את לולא האמנתי, ויכולה לתאר את ההתרשמות משניהם? אל תסתר בעיני היה ממש דיכאון. האם ללא האמנתי אותו הסגנון?
יווווווולולא האמנתי הוא סוג של 'תיקון' לאל תסתר. אהבתי מאד!
זהו, יש לי אותו גםיווווווו
מחכה כבר לקרוא את לולא האמנתי מתאפקת עד החג...
כבר יש תור אחרי....
של פנינה פקשר ספר מעולה ממש.מישהי קראה את הספר של פנינה פקשר?
ושל רות רפפורט?
אשמח לשמוע את דעתה
איך קוראים לסיפור של פנינה פקשר?של פנינה פקשר ספר מעולה ממש.
עלילה בת זמנינו, מלא בתובנות חזקות!
הסיפור התפרסם בקטיפה
אבדה לנו כבשהאיך קוראים לסיפור של פנינה פקשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים