יש הרבה ביד 2 בזול ולפעמים יש גם באגורהתקני יד שניה, יש כמו חדשות ביותר זול
לאחותי היה יויו ונהרסה לה מהריויו.
יתרונות:
קומפקטית
קלה לכיבוס
יפה ומגיעה במגוון צבעים
נכנסת בכל מקום
פרקטית לנסיעות
מחיר סביר
נוחה ממש
אפשר לחרוש עליה לכמה ילדים
אני מאד מרוצה!
איפה קונים את זה? ומה המחירים? אפשר לעלות מדרגות?אני ממליצה על העגלה של ספורטליין, יש לה אמבטיה+טיולון, אולי בדגמים החדשים יש גם סלקל
לי יש עגלה מלפני 5 שנים
עגלה טובה, מאוד קלה להרכבה וקיפול, אפשר ביד 1 ולא במחיר מוגזם כמו הבוגובו
ללידה ראשונה מעדיפים חדשה לגמריאפשר לחפש יד 2 בתקציב הנ"ל
גם לעגלות מעולות
היא עגלה מצויינתאני ממליצה על העגלה של ספורטליין, יש לה אמבטיה+טיולון, אולי בדגמים החדשים יש גם סלקל
לי יש עגלה מלפני 5 שנים
עגלה טובה, מאוד קלה להרכבה וקיפול, אפשר ביד 1 ולא במחיר מוגזם כמו הבוגובו
אני קניתי באיזה חנות מקומית של מוצרי תינוקות, אפשר גם לחפש אונליין אולי אפשר להזמין עם משלוח הביתה..איפה קונים את זה? ומה המחירים? אפשר לעלות מדרגות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים