דרוש מידע המלצה על עגלת תאומים שניתן להפרדה

• הוסף לסימניות
יש כאן כאלה שחיברו 2 עגלות נפרדות ויודעות להגיד איך זה? האם נח ללכת איתם ברחוב וכו'

• הוסף לסימניות
לי יש יויו ובוגבו ומחברים את זה עם 2מתאמים מיוחדים שנראים כמו אזיקונים גדולים שחורים שאפשר לפתוח ולסוגר
עלה לי כל אחד 60 שקל בביבי לנד בני ברק
כעקרון מאמינה שכל העגלות יכולות להתחבר בעזרת מתאם מתאים

• הוסף לסימניות
יש כאן כאלה שחיברו 2 עגלות נפרדות ויודעות להגיד איך זה? האם נח ללכת איתם ברחוב וכו'
אני מחברת לעיתים קרובות את העגלות
מאד נח ללכת איתם ברחוב
רק צריך לשים לב לפניכן ששכל הגלגלים פונים פנימה ורק אז להתחיל את המסע
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני מחברת לעיתים קרובות את העגלות
מאד נח ללכת איתם ברחוב
רק צריך לשים לב לפניכן ששכל הגלגלים פונים פנימה ורק אז להתחיל את המסע
בהצלחה!!
איזה סוג מתאם יש לכם והאם זה טוב לעגלות מחברות שונות?

• הוסף לסימניות
איזה סוג מתאם יש לכם והאם זה טוב לעגלות מחברות שונות?
כתבתי בהודעה לפניכן שיש לי מתאם שנראה כמו אזיקון מפלסטיק שחור
אפשר לפתוח ולסגור אותו בשעת הצורך-צריך 2 אחד למעלה ואחד למטה
קניתי ב60 שקל כל אחד בבני ברק בייבי לנד-אני בדקתי לצרכים שלי יויו ובוגבו ומתחבר מעולה -תבררו אם גם ל2 סוגי העגלות שלכם זה טוב-לכו לחנות ותשאלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה