המלצה על עגלת תאומים

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת המנוסות בענין.
אנו לפני קנית עגלת תאומים (לא בשביל תאומים)
אלא אחים קרובים.

האם עגלת בוגבו דונקי- האחים,
נוחה וקלה?
או שהיא גדולה ומסורבלת,
כי מי שרוצה למכור לנו אותה, טוען שהיא יכולה להסגר לעגלת יחיד+ סל בצד.
וזה נשמע די משכנע, שלא חייבים תמיד את העגלה הצמודה ליד.

לחילופין ממליצים כולם על מאונס באגי- כקלה וקטנה ביותר.
אשמח למי שיש נסיון עם הבוגאבו דונקי.

• הוסף לסימניות
עגלת מאונט באגי אחלה של העגלה
אני גם משתמשת בה לאחים קרובים והיא פשוט הרכב שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zipi m;1448302:
עגלת מאונט באגי אחלה של העגלה
אני גם משתמשת בה לאחים קרובים והיא פשוט הרכב שלי...

גם אני.
היא פשוט עגלה פצצה!
גם צרה, נכנסת בכל חור, ברגע שאת הולכת איתה את קולטת עד כמה.
וזה מאוד חשוב לפני קנית עגלת תאומים.
וגם קלה, ממש רצה....

לגבי עגלה של בוגבו, חברה שלי הלכה עם ילד אחד בעגלת תאומים, עם הסל הזה, זה היה נראה ממש מסורבל וכבד! (לגבי קיפול גם לא נראה לי מי יודע מה...)

• הוסף לסימניות
מנסיון עם עגלות תאומים אל תגיעי בבוגבו.ממליצה או בייבי גוקר או מונטי באגי לי אישית יש כרגע מקלרן תאומים אבל היא ממש כבדה.בהצלחה

• הוסף לסימניות
בקשר למאונטן באגי- קחי בחשבון שאם הקודם שלך הוא גדול אז היא ממש לא מתאימה. ילדים גדולים ניראים בזה בעונש. ואם את עם רכב שצריכה לקפל הרבה זה גם לא נוח מבחינת הקיפול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;1448476:
בקשר למאונטן באגי- קחי בחשבון שאם הקודם שלך הוא גדול אז היא ממש לא מתאימה. ילדים גדולים ניראים בזה בעונש. ואם את עם רכב שצריכה לקפל הרבה זה גם לא נוח מבחינת הקיפול.

יש לך אותה?

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על מאונטיין באגי,
היא אמנם בכלל לא קלה, אבל נוסעת מצוין, יכולה להכיל גם ילד שלישי על ה'מדף' הקדמי, ואם רוצים גם רביעי עומד מאחורה :p

אם רלוונטי לך קיפול לתא מטען של רכב- היא מתקפלת גדול ותופסת הרבה מקום בקיפול, לעומת בייבי ג'וגר שמתקפלת ליותר דק,

לגבי הרוחב- זו מעלה אדירה שעוברת ממש בכל מקום כמעט כמו עגלות יחיד גדולות, אבל זה גם קצת חסרון- המושבים צרים, ולדעתי לילד גדול- בן שנתיים זה כבר קצת צפוף (אני כרגע עם תאומים בני שנה+ וזה עדיין סביר)
כמו"כ- הגב שלה לא מתיישב לישיבה מספיק נוחה לדעתי, הם צריכים להחזיק במוט הקדמי בשביל להיות בעניינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;1448476:
הבן שלי בן שנה וחצי יושב בה ממש בנוח (והוא לא ילד רזה..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;1448511:
ממליצה גם על מאונטיין באגי,
היא אמנם בכלל לא קלה, אבל נוסעת מצוין, יכולה להכיל גם ילד שלישי על ה'מדף' הקדמי, ואם רוצים גם רביעי עומד מאחורה :p

אם רלוונטי לך קיפול לתא מטען של רכב- היא מתקפלת גדול ותופסת הרבה מקום בקיפול, לעומת בייבי ג'וגר שמתקפלת ליותר דק,

לגבי הרוחב- זו מעלה אדירה שעוברת ממש בכל מקום כמעט כמו עגלות יחיד גדולות, אבל זה גם קצת חסרון- המושבים צרים, ולדעתי לילד גדול- בן שנתיים זה כבר קצת צפוף (אני כרגע עם תאומים בני שנה+ וזה עדיין סביר)
כמו"כ- הגב שלה לא מתיישב לישיבה מספיק נוחה לדעתי, הם צריכים להחזיק במוט הקדמי בשביל להיות בעניינים.

כל מילה נכונה. במדרגות היא כבדה מאד אבל נוסעת מעולה בכל מצב, סוג של 4X4...

• הוסף לסימניות
נראה לי שכל עגלת תאומים כבדה במדרגות, במיוחד אם יושבים בתוכה ילדים.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל העגלה עצמה שוקלת המון,
זה ממש קורע את הידיים להעלות אותה, אמרתי את זה כשהיו בני חצי שנה, אומרת את זה עכשיו במשנה תוקף, נראה מה יהיה עוד חצי שנה - שנה- אולי אצעק את זה.
(משום מה בעלי אומר שזו לא בעיה להעלות אותה...:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
בייבי ג'וגר מדהימה בשביל הכל, לא כבדה, רחבה מספיק לילדים, עוברת בדלתות וקיפול קליל.
יש לי ואחרי כל לידה אני משתמשת ב"ה גם לילד שמעל.

גרה בקומה שניה, העליה לא כ"כ קשה וכבדה.

• הוסף לסימניות
יש לי מאונטיין באגי, הגדול בן שנתיים וחצי בגודל סטנדרטי נכנס יפה מאוד.
עגלה מעולה, אני כל הזמן אומר שמזל שנולדו לי הילדים אחרי שיצרו את העגלה הזו.
יש לי רכב, היא נכנסת בתא מטען (בדקתי עם עגלה של חברה לפני שקניתי אותה) אומנם צריך תמרון להכניס אותה אבל זה לא בעייתי במיוחד.
אני משאירה את העגלה למטה מכוסה בכיסוי ניילון של הגשם כך שאין לי את העניין של להעלות במדרגות שבאמת די כבד.
בקיצור, ממליצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;1448511:

מדדת את זה עם מטר או מהשערה?
כי ממדידה ע"י מטר עולה שההבדל בין המושבים של המאונטון למושבים של הבייי גוג'ר הוא של 1 ס"מ עד 2 ס"מ על אף שההבדל הרוחב הכללי ביניהם הוא קרוב ל10 ס"מ

• הוסף לסימניות
לא ממדידה במטר, כן מהשוואה אחת ליד השניה,
זה מעניין מה שאת אומרת כי הבייבי ג'וגר מתאפיינת במושבים המאד רחבים שלה

• הוסף לסימניות
וזה בגלל שהגלגלים של המאונטיין באגי בפנים, מתחת למושבים, מה שלא בעגלות אחרות- והגלגלים תופסים עוד מקום חיצוני.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התשובות,
ועדיין מי שרוצה למכור לנו את העגלה טוענת,
שהמאונט באגי- כבדה מאוד, וקשה לעלות איתה מדרגות.
לעומת הבוגאבו שרק נראית גדולה אבל רצה וטסה בכל מקום.
והיא אומרת שהבוגאבו יותר צרה מהבייבי ג'וגר.
(מנסיון של שתיים במשפחה שלהם שלאחת יש בוגאבו, והשניה מאונט באגי.)

יש כאן משהיא עם נסיון של בוגבו תאומים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה