המלצה על רופא עיניים / אופטומטריסט, מומחה?

• הוסף לסימניות
אני סובלת לאחרונה מאוד ממאמץ גבוה בעיניים, שנגרם לי אחרי כמה שעות ישיבה מול המחשב בלבד. אני חוזרת הביתה מהעבודה עם ראש כואב, עיניים כואבות, סחרחורות, ולחץ סביב העיניים. אני מרגישה שהמספר שלי לא נכון.
כבר הלכתי לבדיקת משקפיים בעבר, וזה לא פתר את הבעיה בהרבה.
מרגיש לי שאני צריכה אופטומטריסט מומחה.
אני מחפשת אופטומטריסט מומחה שמבין באמת, לא סתם בודק והולך הלאה.
יש המלצות?

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי.

• הוסף לסימניות
בירושלים - ד"ר עידו שטרנברג

• הוסף לסימניות
אני סובלת לאחרונה מאוד ממאמץ גבוה בעיניים, שנגרם לי אחרי כמה שעות ישיבה מול המחשב בלבד. אני חוזרת הביתה מהעבודה עם ראש כואב, עיניים כואבות, סחרחורות, ולחץ סביב העיניים. אני מרגישה שהמספר שלי לא נכון.
כבר הלכתי לבדיקת משקפיים בעבר, וזה לא פתר את הבעיה בהרבה.
מרגיש לי שאני צריכה אופטומטריסט מומחה.
אני מחפשת אופטומטריסט מומחה שמבין באמת, לא סתם בודק והולך הלאה.
יש המלצות?
יש מישו כזה בבני ברק?
גם אני עם עין אחת מרגישה לא ברור כנל
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה