התייעצות המלצה קורס אנגלית מדוברת בירושלים?

• הוסף לסימניות
.
משהי עשתה קורס אנגלית מדוברת בירושלים? (לנשים ונערות! לא ילדות) ויכולה להמליץ? תודה!

• הוסף לסימניות
אנגלית מדוברת זה ערכה שאפשר לקנות
ביפה נוף פלדהיים וזה לימוד עצמי

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אני מעדיפה קורס בקבוצה עם מורה
אני לא אהיה תלמידה טובה עם עצמי ........;)

• הוסף לסימניות
יש הרבה קורסים בירושלים
אבל קורס עולה אלפי שקלים
כמה שחפשתי קורס בזול לא מצאתי
ישבתי כבר בפגישה בהרבה קורסים
ולא מצאתי בזול

• הוסף לסימניות
יש קורס בשיטה של יואל גבע דרך סמינר החדש.
ונפתח גם קורס מטעם כיוון.

• הוסף לסימניות
יש לך יותר פרטים? מספרי טלפון?
תודה!!!
לגבי החדש אני כבר לא זוכרת פרטים. הייתי בראיון ובסוף לא הייתי בקורס. נראה לי שזה המספר של ההשתלמויות 026580758
לגבי כיוון- אני עדיין לא יודעת פרטים מדויקים מבררת גם. המספר שלהם 026797295
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עשיתי קורס במכון גייט.
ממליץ אבל ממש יקר
הקורסים שם עולים בסביבות 2500 ש''ח

• הוסף לסימניות
הקורסים שם עולים בסביבות 2500 ש''ח
גם אני עשיתי שם וזה יותר יקר מזה כי הקורס היה מחולק ל3 רמות וכל רמה במחיר הזה
למרות שברמה 3 האיכות היא מאד גבוהה יוצאים שם עם ידע טוב מאד

• הוסף לסימניות
זה עם ארבע רמות וכל רמה עולה 2500 שקל
עכשיו יש להם מבצע שרמה ראשונה עולה רק 950 ש"ח
אבל רמה ראשונה היא רק קריאה וכתיבה ומילים בסיסיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה