כללי המלצות בבקשה

• הוסף לסימניות
למדתי שם....
לדעתי לא לכל אחת יתאים.
את צריכה לבקש כמה שיעורי ניסיון
ולהתרשם בעצמך
לא להסתנוור ממה שסובב אותך
אלא לשים לב למורות שמלמדות, להתנהלות הארגונית שלהם....
כמובן שתחילת שנה הם יעשו את המקסימום שתהיי מרוצה
השאלה מה הלאה....:rolleyes::cool:

• הוסף לסימניות
אני לומדת אותו עכשיו
בכלליות הלימודים ברמה מאוד גבוהה,
פרטים נוספים בשמחה באישי אם תירצי.

• הוסף לסימניות
למדתי שם והייתי מאד מרוצה.
וגם היום אני עדיין מרוצה...
יש רמה גבוהה, הרצאות מעולות וגם בפרויקטים תגבור פרטני

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי מהם, יש דרישות גבוהות ושיעורי בית מלחיצים.
זה נכון?
אני רואה את עצמי כמי שרוצה מאוד להשקיע ולהצליח, יש לי סיכוי לשרוד?

• הוסף לסימניות
הלימודים מאד מרתקים. לא חושבת ששיעורי הבית מלחיצים, אבל יש, וזה תלוי בך, כמה את רוצה להשקיע. שווה לנסות ולבצע כל דבר שלמדו בכיתה, ולהכין ש.ב. מושקעים.
הרמה שלך עולה מאד אחרי הקורס. הביצועים יפים יותר ומהירים יותר.
לגבי השמה בעבודה - לא יודעת לתת נתונים, אבל ברור כשפונים אליה לבקש גרפיקאיות, היא תמליץ על אלו שלמדו וסיימו בהצלחה גם את השנה הזו.

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת, (גם אני למדתי רק שנה אחת ומתחבטת בנושא)
איפה את אוחזת כיום לפני קורס אקסטרה בענין העבודה /ההכנסות מהגרפיקה?
ולפני כמה זמן סיימת קורס מתחילות?

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לנסות את אימג'....

• הוסף לסימניות
לא יודע למה, אבל זה נראה לי קצת מגוחך לשאול על קורסים של בתי ספר אחרים ממכללת פרוג כאן באתר..
נראה לי כמו לשאול בשופר סל על קניה אצל רמי לוי או משהו כזה..
בכל אופן בהצלחה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבקשלחם;1357251:
לא יודע למה, אבל זה נראה לי קצת מגוחך לשאול על קורסים של בתי ספר אחרים ממכללת פרוג כאן באתר..
נראה לי כמו לשאול בשופר סל על קניה אצל רמי לוי או משהו כזה..
בכל אופן בהצלחה..

הערה צודקת, אבל פרוג קיים רק בבני ברק, ויש כאלה שזה לא מתאים להם.

אז אם את ירושלמית, אני מאוד ממליצה על הקורס אקסטרה של סיעור מוחות.
אין להשוות גרפיקאית שעברה את הקורס הזה, לגרפיקאית שלמדה רק שנה ראשונה.
בקבוצה שלי היו גם בנות שסיימו מסלול גרפיקה בסמינר, ואמרו שהקורס הזה שידרג אותם מאוד!
הלימודים ברמה מאוד גבוהה, כמובן שיש שיעורי בית ודורשים ממך הרבה השקעה. אבל אם את טובה בזה, ואוהבת להשקיע, את תצליחי, ורק תהני מזה.

בקשר להשמה,
1. את יוצאת עם תיק עבודות מקצועי ומרשים ביותר, ככה שעם תיק עבודות כזה הסיכויים גדולים להתקבל למקום עבודה מכובד. (מנסיון כשחיפשתי עוד גרפיקאית לעסק שלי, קיבלתי תיקי עבודות, והטובים ביותר היו מבנות שעברו את הקורס הזה, ואכן אחת מהן עובדת אצלי.)

2. הרבה בעלי עסקים ולקוחות פוטנציאלים פונים למרים שרביט כשהם מחפשים גרפיקאית, כך שיש בהחלט השמה בעבודה, כמובן שהבנות הטובות שהשקיעו והצליחו מקבלות עבודה מהר יותר.
ובכללי, גם אחרי הלימודים יש מענה לתלמידות, ונשאר קשר חם וקבלת עזרה ויעוץ מקצועי.

וואו.. יצא ארוך..
בכל אופן בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1358088:
הערה צודקת, אבל פרוג קיים רק בבני ברק, ויש כאלה שזה לא מתאים להם.

אז אם את ירושלמית, אני מאוד ממליצה על הקורס אקסטרה של סיעור מוחות.
אין להשוות גרפיקאית שעברה את הקורס הזה, לגרפיקאית שלמדה רק שנה ראשונה.
בקבוצה שלי היו גם בנות שסיימו מסלול גרפיקה בסמינר, ואמרו שהקורס הזה שידרג אותם מאוד!
הלימודים ברמה מאוד גבוהה, כמובן שיש שיעורי בית ודורשים ממך הרבה השקעה. אבל אם את טובה בזה, ואוהבת להשקיע, את תצליחי, ורק תהני מזה.

בקשר להשמה,
1. את יוצאת עם תיק עבודות מקצועי ומרשים ביותר, ככה שעם תיק עבודות כזה הסיכויים גדולים להתקבל למקום עבודה מכובד. (מנסיון כשחיפשתי עוד גרפיקאית לעסק שלי, קיבלתי תיקי עבודות, והטובים ביותר היו מבנות שעברו את הקורס הזה, ואכן אחת מהן עובדת אצלי.)

2. הרבה בעלי עסקים ולקוחות פוטנציאלים פונים למרים שרביט כשהם מחפשים גרפיקאית, כך שיש בהחלט השמה בעבודה, כמובן שהבנות הטובות שהשקיעו והצליחו מקבלות עבודה מהר יותר.
ובכללי, גם אחרי הלימודים יש מענה לתלמידות, ונשאר קשר חם וקבלת עזרה ויעוץ מקצועי.

וואו.. יצא ארוך..
בכל אופן בהצלחה!

לגבי תיק עבודות מרשים, אכן את צודקת יצא לי לראות הרבה תיקי עבודות מרשימים בהחלט אבל לא שום דבר מעבר, התיק עבודות מהלימודים לא מראה כלום על הידע של הגרפיקאית,
לפי מה שאני ראיתי יש הרבה יותר רוח ודיבורים סביב כל זה ופחות ידע וגרפקאיות טובות.

• הוסף לסימניות
במשך תקופה ארוכה הייתי נוסע שעתיים כל צד ללימודים בבני ברק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;1358098:
לגבי תיק עבודות מרשים, אכן את צודקת יצא לי לראות הרבה תיקי עבודות מרשימים בהחלט אבל לא שום דבר מעבר, התיק עבודות מהלימודים לא מראה כלום על הידע של הגרפיקאית,
לפי מה שאני ראיתי יש הרבה יותר רוח ודיבורים סביב כל זה ופחות ידע וגרפקאיות טובות.
ברור שלא כל תיק עבודות טוב מחייב גרפיקאית מעולה. אבל בדרך כלל זה כן משקף משהו.
בכל אופן, מי יש לה תיק עבודות ברמה נמוכה, אין מצב שהיא גרפיקאית ברמה גבוהה, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה