דרוש מידע המלצות למשחקי קופסא לילדים

• הוסף לסימניות
יש במשנת יוסף "אלוף החמין" ו"תפוס ת'פנדה". מישהו מכיר? יש המלצות?

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
ראי בתיקיית העבודות שלי סרטוני הסבר מבעלת חנות "משחקי הכיף".
נראה ונשמע ממש מענין וחדשני
רק שיש לנו בעיה במשפחה ב"ה - לא מסוגלים לשחק/לגנוב/לנצח ע"ח השני
יש משחק שהוא לא כזה?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי. שואלת באמת.

• הוסף לסימניות
מצד אחד יש שם רב, נביא וכדו שהשם ישמור איך ציירו אותם אבל בעזרת הנשים לא הכי נחמד.
אולי אני ביקורתית מידי אבל לא אהבתי בלשון המעטה

• תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
נראה ונשמע ממש מענין וחדשני
רק שיש לנו בעיה במשפחה ב"ה - לא מסוגלים לשחק/לגנוב/לנצח ע"ח השני
יש משחק שהוא לא כזה?
משחק חוות הצדפות הוא משחק אסטרטגיה בלי לגנוב מהשני. (ראי בסרטון)
זברה הוא משחק קלפים זריזות ידים ללא גניבה.

• הוסף לסימניות
משחק חוות הצדפות הוא משחק אסטרטגיה בלי לגנוב מהשני. (ראי בסרטון)
זברה הוא משחק קלפים זריזות ידים ללא גניבה.
לא רואה
יכולה לשים קישור ישיר לסרטון?
עריכה- מצאתי
וואו
מזמינה
סופסוף משחקים על רמה ונקיים.
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בינגו משחקים - אני רוצה לרכוש כמה משחקים ואין לי אפשרות בפרטי.
המייל שלי c676844 גימייל
שלחתי.
ניתן ליצור קשר באתר שלי.
בהצלחה!
אגב, יש קוד קופון קבוע (1010) לגולשי פרוג.
הנחה אמיתית ע"ס 10 ש"ח.
או משלוח חינם בריכוזים החרדים במרכז. (לעשות איסוף עצמי ובהערות לציין כתובת ומבצע משלוח חינם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה