ליום חול קורל הוא האידיאלי.גם וגם בעיקר ליום חול
יש מצב לקישורים?
באמזון רק מה שכתוב קורל?ליום חול קורל הוא האידיאלי.
קל, לא שביר, לא תופס הרבה מקום בארון.
אני אישית אוהבת לקנות כוסות זכוכית בנפרד, אבל יש גם סטים עם כוסות.
יש להם שלשה גדלים של צלחות:
קטן - 6.75 inch - נקרא APETTEIZER - אידיאלי לעוגה\קינוח
בינוני - 8.5 inch- נקרא SALAD - אידיאלי למנת ארוחת בוקר\ערב
גדול - 10.25 inch - נקרא DINNER - מתאים למנה של ארוחה בשרית
רוב הסטים כמארז מגיעים צלחת גדולה וקטנה (ומרק כמובן) ואת הגודל הבינוני אפשר להשלים בקניה נפרדת.
זה תלוי צרכים - לבשרי לטעמי יותר שימושי בינוני וגדול, לחלבי יותר בינוני וקטן,
רוב האנשים משתמשים עם הגדול והקטן - הברירת מחדל, וזה בסדר.
לעניין מחיר - יש באמזון עם משלוח חינם, אבל שווה לבדוק גם אפשרות לשלם על משלוח, הרבה פעמים גם עם משלוח זה יוצא משתלם. שורה תחתונה - לבדוק מחיר סופי ולהחליט אם שווה לכם. באמזון התשלום בקופה הוא תשלום סופי, אין הפתעות נוספות של מכס וכד' אח"כ.
אם רוצים להזמין 2 סטים מומלץ ב2 הזמנות נפרדות כך שלא יתווסף מכס. אין חשש שיחברו חבילות.
לדג'
סט בשרי מעולה, צלחות גדול ובינוני. 304 ל4 סועדים
סט בשרי ל6 סועדים, גדול וקטן, 343 שח.
סט חלבי, 6 סועדים, גדול וקטן, 303 שח
סט חלבי, 4 סועדים, בינוני וגדול, 203 שח
סט למה שרוצים, 6 סועדים, 3 צלחות + צלחת מרק. 491 שח
עמוד התוצאות באמזון
*** לא שיווקי, אין לי מזה רווח *
מה שכתוב קורל זה קורל. השאר לא.באמזון רק מה שכתוב קורל?
מאיזו בחינה? איכות? דוגמא?ואיך אני יודעת מה באמת מוצלח?
צלחת חלקה שחורה - לקורל אין.אני מחפשת משהו בצבע שחור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים