דרוש מידע המלצות לצבעי טוב איכותי ולא יקר...

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות מניסיון בבקשה.
על צבעי שעושה את עבודתו בצורה טובה ומקצועית שנשארת לאורך זמן, במחיר לא יקר.
לא משנה לי אם מדובר באדם שזה מקצועו או אברך שמוכשר בתחום ועושה את זה כתוספת מהצד.
מה שחשוב לי:
1.עבודה טובה זריזה ונקיה שנשארת לאורך זמן.
2.מחיר לא יקר.
3. זמינות לפני פורים בעז''ה.

תודה רבה מראש על כל מידע בנושא!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אזור המרכז.
אני מבררת גם בשבילי וגם לאחותי.
בני ברק ופ''ת.

• הוסף לסימניות
לא מזמן המליצו כאן על צבעי בשם מרדכי הצדיק
היה אשכול שלם עליו
זה-?
כתוב שהוא ממודיעין עלית...
ואני צריכה לשתי מקומות במרכז..הוא יסכים?

• הוסף לסימניות
זה-?
כתוב שהוא ממודיעין עלית...
ואני צריכה לשתי מקומות במרכז..הוא יסכים?
כן התכוונתי אליו!
לגבי שאלתך, אין לי מושג..
לא דיברתי איתו מעולם
הכי פשוט לשאול אותו ו"להגיש" לו את זה בצורה של 2 יחד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כן התכוונתי אליו!
לגבי שאלתך, אין לי מושג..
לא דיברתי איתו מעולם
הכי פשוט לשאול אותו ו"להגיש" לו את זה בצורה של 2 יחד
בהצלחה
תודה ננסה.
אם יש כאן למישהו בכ''ז המלצה למישהו מהמרכז אשמח מאד.
מאמינה שיהיה הרבה יותר קל להתנהל עם מישהו מכאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה