המלצות לרופא שיניים כירוגי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם :)

נשלחתי לעבור טיפול שיניים כירוגי, ניתוח אפיסקטומי (מישהו שמע על המושג הזה?) זהו ניתוחון בקצה שורש השן לניקוי דלקת.
מבירור קטן שערכתי גיליתי שיש דעות סותרות לגבי הטיפול. פניתי לשני רופאי שיניים מומלצים, שאחד טען לביצוע הניתוח, ואילו השני המליץ על עקירת השן מכיוון שסיכויי ההצלחה של ניתוח אפיסקטומי נמוכים וחבל על הזמן.

חיפשתי קצת ברשת וגם שאלתי כמה אנשים בעלי נסיון והתשובה שקיבלתי היא לא חד משמעית לכאן או לכאן, אני ממש מתלבטת מה לעשות, מה עוד שהעניין דחוף וחייבים לטפל בשן באופן מיידי :mad:

אולי מישהו נתקל בתופעה הזו ויוכל לעזור לי מנסיונו?
וכן אשמח לשמוע על רופאים טובים בתחום שאולי הם ידעו לייעץ לי מה לעשות (באזור בני ברק).

תודה

• הוסף לסימניות
אני לא רופאת שיניים. אבל רציתי לעורר נקודה בהתלבטות בין טיפול לעקירה: אם לאחר העקירה הפתרון למקום הוא שתל. הייתי ממליצה לך לנסות בכל זאת להציל את השן. שתל פרושו ייסורי שאול!! (שלא נדבר על החור בכיס לתוספת) הלקח שלי מחוויה טראומתית זו, היא לנסות להציל שיניים בכל מחיר.
רפואה שלמה, ושיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לצערי יש לי נסיון גם בשתלים : (.
השאלה היא אם לא אצא בסופו של דבר קרחת מכאן ומכאן, גם לבצע את הניתוח שאולי לא יצליח (שהוא חסרון כיס לא קטן בכלל) וגם שתל.

• הוסף לסימניות
יש לי רופא שיניים מעולה בתל אביב. אם את רוצה אתן לך את המס' שלו באישי!

• הוסף לסימניות
פרופסור שטייר בפקולטה לרפאות השניים בהדסה עין כרם
בעלי עשה שם עקירה כירוגית, הוא מומחה מאד
תלכו לבדיקה ותראו מה הוא אומר בדיקה עולה 200 ש"ח שאח"כ מתקזזים בטיפול
ממליצה ולבריאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה