המלצות לתוכנת גיבוי

• הוסף לסימניות
ברצוני לקנות תוכנת גיבוי בעברית.
נמאס לי מכל החינמיים למיניהם.

חשבתי לקנות את התוכנה של חברנו היקר Rרחמים
יש כאן מישהו שהתנסה עם זה?

• הוסף לסימניות
אין אף אחד שיש לו תוכנת גיבוי נורמלית בעברית??
לא קוראים לי נחשון................

• הוסף לסימניות
מה לא טוב בsynctoy של מיקרוסופט?

• הוסף לסימניות
לא תוכנת גיבוי, הכי פשוטה ובסיסית, אמנם באנגלית אבל אין מה לדעת שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1111635:
לא תוכנת גיבוי, הכי פשוטה ובסיסית, אמנם באנגלית אבל אין מה לדעת שם.

אני מעונין בתוכנה בעברית, כי אני צריך את זה למנהל, והוא לא כ"כ מסתדר עם אנגלית.....
נראה לי שאקנה את התוכנה של Rרחמים וזהו זה.

• הוסף לסימניות
אם אתה עובד ברשת אתה יכול להעשות גיבוי אם Dropbox לא צריך לדעת כלום רק להעתיק לתיקייה במחשב את הקבצים הנצרכים וזהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1111684:
אם אתה עובד ברשת אתה יכול להעשות גיבוי אם Dropbox לא צריך לדעת כלום רק להעתיק לתיקייה במחשב את הקבצים הנצרכים וזהו

כן, אבל זה נראה לי הזוי להעתיק כל פעם 50 גי'גה בשביל 10 קבצי וורד שהשתנו ו5 קבצי JPG שהתווספו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1111697:
כן, אבל זה נראה לי הזוי להעתיק כל פעם 50 גי'גה בשביל 10 קבצי וורד שהשתנו ו5 קבצי JPG שהתווספו....
הוא מעדכן רק אותם.

• הוסף לסימניות
התוכנה מגיעה עם הווינדוס או שצריך להוריד אותה?

• הוסף לסימניות
צריך להוריד.
אם אתה רוצה לעשות זאת, תשאל אולי מישהו יש לו כבר וייתן לך קישור ואז שניכם תקבלו עוד 2 ג'יגה חינם.
(אני יש לי אבל כבר ניצלתי את כל התוספות חינם).

• הוסף לסימניות
ניתן להתקין מכאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה