המלצות לתיק של מצלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1227947:
סתם תיק שלא קשור למצלמה ? יש הרבה כאלה
באלו גדלים ? קשיח ? עם גלגלים ?
תיק מרופד קצת יותר גדול מתיק צילום, ללא צורך בכיסי הפרדה.
אני רוצה לארגן כזה תיק לצילומי גני ילדים.
פלש אחד + כבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1228050:
micmmi אשמח לקבל לינק לתיק לאופרו עם גלגלים.
אני לא משתמש אם גלגלים קניתי לאחרונה lowpro computrekker plus 450 aw
ומואד מרוצה ממנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1228218:
תיק מרופד קצת יותר גדול מתיק צילום, ללא צורך בכיסי הפרדה.
אני רוצה לארגן כזה תיק לצילומי גני ילדים.
פלש אחד + כבל.
אם יש לך את תיק ה-TO GO של אלינכרום זה הכי נוח, אם לא, יש באיביי מבחר ענק - פה יש תיקי צילום : http://www.ebay.com/sch/Cases-Bags-Covers-/107894/i.html
ליציאות כמו צילומי גנים אני לוקח איתי כמה ספידלייטס עם מתאמים למטריה וחצובה, יותר קל ונוח, ובלי צורך בחשמל.
סט של 2 YU ו-2 מתאמים + 2 מטריות עולה באיביי פחות מ-600 שקל, יותר קל ונוח ...

• הוסף לסימניות
דוד,כזה עם גלגלים יש?
כמו שגלים נתן אבל באיביי שיהיה זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה