דרוש מידע המלצות ל"ביטוח חיים ונכס" בבית שמש

• הוסף לסימניות
עפ"י ההמלצות פה עשיתי אצל נתי קלמן
אני ממש מרוצה, מהמחיר והשרות!
יש לציין שבכדי לקבל את ההנחה שלהם צריך להתקשר לאחר שנתיים ואח"כ מידי שנה. סיפור של חצי דקה.

• הוסף לסימניות
לא נורא, אם לא יעזור לך יעזור בטוח לאחר.
מי לא מחפש ביטוח חיים או ביטוח בתחום אחר מפעם לפעם.

לפעמים זה רק בדיקה לפנסיה, גם זה חשוב לבדוק לפחות פעם בשנתיים.

• הוסף לסימניות
מישהו נפגש עם כזה דבר,
התחלתי תהליך אצל סוכן ביטוח שמומלץ פה 4 או 5 פעמים, וכבר כמה ימים שאני מנסה להשיג אותם,
ועד שהם עונים לטלפון, אם בכלל, אז יחזרו אלי בעוד כמה דקות (שנמשכות כבר כמה ימים)

• הוסף לסימניות
היי,
אני אשמח להפגש איתך לצורך עשיית ביטוח,
אשמח לתת לך שירות מעולה,
סוכן פרטי עם ליווי אישי,
מוזמן ליצור איתי קשר.

• הוסף לסימניות
אני גם ממליץ מאוד על נתי קלמן
מבחינת שירות הוא מצוין. אגב. נתי קלמן זה בעצם משרד גדול. שיש למהרבה עובדים שכל אחד הוא סוכן לבד.
מחיר הוא מהטובים ביותר.
חלילה למקרה שצריך טיפול?? במקרי משכנתאות ביטוחי חיים ונכס זה מאוד מינימלי וסטנדרטי שבזה אין לעניות דעתי עדיפות של מישהו אחר
הסיפור מתחיל בתוספות ביטוח אם רוצים ביטוח תכולה או תוספות אחרות על הביטוח חיים שמספק את הבנק בזה אין לי נסיון לומר אם אחרים יותר טובים או פחות כי זה מקום שכבר צריך שירות הרבה יותר. .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה