כללי המלצות על בית דפוס באיזור בנימין?

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן להדפיס את עבודת הסיום...

מישהו מכיר דפוס איכותי שעושה גם עבודות בודדות לסטודנטים, גם הדפסות על קרטון לאריזות וגם כריכה קשה? או סתם כריכה?
אני עם תינוקת בת 4 חודשים, ולא ממש מתאים לי להתחיל להסתובב ולחפש, והמיקום הגיאוגרפי שלי (שילה) לא ממש מקל על העניין. כל עצה/המלצה תתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
אולי סטודיו לביא באזור התעשיה של שילה (כמדומני) יוכלו לעזור.

ועל הדרך, מזל טוב!
(גם להולדת הבת וגם לסיום הקורס... אני שמחה שהיה לי חלק בלדחוף אותך לעשות את זה..)

• הוסף לסימניות
יש בכוכב יעקב בית דפוס - אין לי מושג לגבי תחומי התמחות, שירות וכו'
(רק ראיתי פרסום שלהם)

• הוסף לסימניות
יש גם באריאל, ובאזור התעשיה ברקן. אולי מישהו מהשכנים יכול לאסוף את זה עבורך, ותהיי בקשר טלפוני/במייל עם בית הדפוס, מה שיחסוך לך את הנסיעה.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, יש את גרפצ'יק בירושלים - דפוס מעולה ומאד אדיבים, וממש מולם עוצר קו 148 לשילה (הם נמצאים בגני גאןלה, רחוב ירמיהו, תראי באינטרנט.

• הוסף לסימניות
לוטוס בכוכב יעקב
דפוס השושנים בבר אילן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;895992:
אולי סטודיו לביא באזור התעשיה של שילה (כמדומני) יוכלו לעזור.

ועל הדרך, מזל טוב!
(גם להולדת הבת וגם לסיום הקורס... אני שמחה שהיה לי חלק בלדחוף אותך לעשות את זה..)

תודה רבה, גם אני שמחתי :)

לביא ולוטוס לא עושים את מה שאני מחפשת, ואני מנסה מאוד להמנע מנסיעה עד ירושלים... אריאל זה דווקא פתרון מצויין -
יש למישהו ניסיון איתם? הם טובים? והם עושים כריכות ואריזות קרטון?

תודה לכולם על העזרה.

• הוסף לסימניות
דפוס פיקסלס באריאל עושים הכל

עשיתי שם כמה דברים והייתי מרוצה מהמחיר ומהאיכות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה