דרוש מידע המלצות על הצלם יואל ארלנגר

• הוסף לסימניות
אל תצפה שיכתבו לך פה דיס
(אין לי מושג בחיים לא שמעתי עליו אבל סתם הערה
הוא מנהל את אחד הפורומים בפרוג...)

• הוסף לסימניות
לקחנו אותו לפני 6 שנים (בערך)
היינו מאוד מאוד מרוצים
התאים את עצמו לסגנון שלנו
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
וואוו, היה לנו צלם בשם יואל תותח!
המלצתי למשהיא נוספת שלקחה אותו לחתונה וגם היא היתה מרוצה,
ואני אחת שמאדדד אכפת לי צלומים מקצועיים...
בהצלחה.
ורק מדגישה שאין לי שום קשר אליו וכמובן לא אחוזים...

• הוסף לסימניות
צילם אצלינו 2 בר מצוות בעבר
היינו מרוצים מאד!

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי?

הבעיה בשאלה בפרוג שלפעמים הממליצים הם חברים, אחים, דודים, וכ'ו שרק רוצים למסור ד'ש חם
למען ההגינות אני אחותו. אם אני רוצה למסור לו ד"ש פשוט אדבר אתו...
הוא צילם לי 3 בר מצוות. חשוב לי מאד כאחת שמפיקה אירועים שהתמונות תהיינה מדויקות. מיוחדות. אומנותיות והתמונות היו מעל ומעבר.
מדהים ברמה מטריפה. מוכנה לשלוח לך דוגמאות
לא הייתי ממליצה גם על אח שלי אם לא הייתי חושבת שהוא טוב.

• הוסף לסימניות
צילם לנו בר מצווה לפני שנתיים והיינו מרוצים מאוד. גם תמונות מהממות גם יחס מיוחד.

• הוסף לסימניות
בר מצווה זה לא חתונה

יש עוד המלצות? או דיס...

ראיתי שמחקו תשובה ממש חשובה שהעלו לפה... חבל

• הוסף לסימניות
באופן אישי התרשמתי מאד מהתמונות שהצלם הנ''ל מעלה כאן.
בכללי טיפ לבחירת צלם-
בקשי אלבום לדוגמא של האירוע , אלבום שלם ולא רק תמונות בודדות
וכך אפשר להתרשם גם רוחבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה