עזרה המלצות על מורה נהיגה טוב במודיעין

• הוסף לסימניות
מגשר המיתרים בי-ם יש אוטובוס לקרית ספר קו 304 שלוקח באזור ה30-40 דקות
ומשם הליכה נעימה של 3-4 דקות לכניסה של מודיעין.

• הוסף לסימניות
יש אישה שלמדה אצל מור דרייב\ מירו חן?
לומדת אצל מורת נהיגה והיא מורחת.
מחפשת למי כדאי לעבור, עקרונית מוכנה לטסט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק איציק סנדלר!!
מורה מדהים!! בזכותו יש לי כיום רשיון
ממליצה עליו בחום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אישה שלמדה אצל מור דרייב\ מירו חן?
לומדת אצל מורת נהיגה והיא מורחת.
מחפשת למי כדאי לעבור, עקרונית מוכנה לטסט
אשמח לשמוע למי הלכת בסוף והאם היית מרוצה
אני בדויק עם מורה שמורחת אותי ומתלבטת על 2 השמות הנ''ל

• הוסף לסימניות
מור דרייב -מספר אחד
מצטרפת להמלצה
התלבטתי למי ללכת
אחרי מורה שמרחה אותי בלי סיבה, וירד לי הבטחון בכביש
הלכתי בסוף למור לכמה שיעורים נוספים
והוא לימד אותי נורמלי בסבלנות! דברים שתמיד נכשלתי בהם ולא הבנתי איך לעשות נכון
לימד גם חניות בלי מצלמות רוורס, ובכללי הוא לא מלמד רק לטסט אלא לחיים בכביש
במקום שיעור סיוט, נהנתי ללכת לשיעורים ולהתקדם, וזה החזיר לי את הבטחון

עברתי אצלו בטסט ראשון ב''ה

• הוסף לסימניות
יש את יהודה כהן מבית הספר יובלי מתקתק עניינים, הוא בעצמו מעביר את הטסטים גם למורים אחרים
אמנם קצת קשוח וצריך פשוט לא להתייחס אליו.
אבל כמו שראיתי הוא מעביר את כולם מהר,
שווה לקבל קצת צעקות ואז את נוהגת מושלם.
סתם, הוא לא כזה צועק אבל כשאני ביררתי שמעתי הרבה את המשפט: "למדתי אצל מישהו אחר והוא עשה לי הרבה שיעורים ולא הצלחתי עד שעברתי ליהודה".
בקיצור זקן חביב, ואפשר גם לבקש ממנו מחיר טוב.

• הוסף לסימניות
מנסה לבדוק שוב לגבי איציק סנדלר היה כאן גם המלצות וגם דיס, אשמח להסבר מה הסגנון למידה אצלו.
אשמח גם על המלצות או דיס על רוני מור והאם האמת מסייע במקרים של לחץ מהנהיגה כפי שמפרסם.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה