דרוש מידע המלצות על נחמה גרדן

• הוסף לסימניות
משהי מכירה את נחמה גרדן ממרכז מאורות,
אשמח להמלצות או דיס באישי.

• הוסף לסימניות
אישה מיוחדת מאוד
מצילה בתים כפשוטו.

היא לא יועצת זוגית רגילה
היא מטפלת בבעיות מורכבות בזוגיות שלרופאים אין פתרונות
רבנים שולחים אליה

• הוסף לסימניות
משהי מכירה את נחמה גרדן ממרכז מאורות,

היי, כן, יצא לי להכיר אותה דרך מכרה שלי שעברה הרבה גלגולים, והרבה יועצי נישואין וארגונים למינהם
ושום דבר לא נתן את הפתרון, בסוף היא הצילה את הבית שלהם ממש על סף שבר...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
היא יועצת נישואין?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
היא יועצת נישואין?
לא.. היא לא יועצת נישואין בהגדרה רגילה
היא יועצת לבריאות התא המשפחתי או משהו כזה לא יודעת מה ההגדרה
אבל היא מטפלת בבעיות מורכבות
וכדי שהאשכול הזה לא ימחק לתועלת כולן מי שסובלת מבעיה מסוימת תבין שיש פתרון

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה,
יש למישהי את המייל שלה??

• הוסף לסימניות
היי, כן, יצא לי להכיר אותה דרך מכרה שלי שעברה הרבה גלגולים, והרבה יועצי נישואין וארגונים למינהם
ושום דבר לא נתן את הפתרון, בסוף היא הצילה את הבית שלהם ממש על סף שבר...
האם ידוע לך היכן היא גרה, ומס' טלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה