דרוש מידע המלצות על ספרים לפיתוח רגשי - חברתי לגיל הרך

• הוסף לסימניות
ארץ הלב של ליבילי

הספרים של אהובה רענן:
עצור עד שהכעס יעבור
אם זה לא אמיתי זה לא מפחיד אותי
נראה את הטוב והעצב יעבור

מהספרות הכללית - כמו שנכתב יש המון...
הארנב הקשיב
מחשבות הן כמו עננים בשמים (מיינדפולנס לילדים)
לפעמים עצב בא בהפתעה (נראה לי שזה השם)
דמעות ורודות
משהו אחר
כל אחד הוא פלא
האריה שבפנים
למלא את הדלי
ציפור הנפש
כל אחד הוא ילד מיוחד
המנהרה של נורי
חומפס
הסוד שמאחורי הסוד
קשקוש מקושקש
מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
הסדרה של הספרים אלי לומד להזהר ,אלי לומד להתמודד עם רגשות - כעס ,קנאה ... = ממש מומלץ !

זה מכניס ,את הילדים לסיטואציה והרגשות דרך סיפור ,ומלמד אותם כישורי חיים ,שבד''כ א''א לדבר איתם ע''ז בצורה של מבוגרים ,ודרך משלים וסיפורים ,זה תמיד מתוק וערב !!!!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו למכור לי את הספר 'אמא תרפיה' של ברכי יעקבזון?
מחפש ממש בנרות-ואין אותו כבר בכל הארץ...
אשמח ממש לעזרה...

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה על ספר לילדה בת 10 שמדבר על כישורי חברה/התמודדות בחברה /חברויות וכו'?
ספר עבה עם מלא פרקים וכו'
אשמח מאוד לשמוע.

• הוסף לסימניות
מחפשת משהי שמעוניינת למכור לי את הספר 'אמא תרפיה' של ברכי יעקבזון?
מחפש ממש בנרות-ואין אותו כבר בכל הארץ...

• הוסף לסימניות
תודה על כל הספרים המחכימים.

ישנו דיון ענייני בין גדולי ישראל האם לדבר עם ילדים על מוגנות (בצורה נכונה!).
לאלו שמבינים שכדאי לדבר (בצורה יהודית), ישנו ספר מיוחד לילדים בגילאי גן וכיתות נמוכות בשם:
אני לומד על מגע. של הרב יהושע בקרמן.
יש לו גם ספר קומיקס לחיידרים. לא זוכר את שמו.

וטיפ נחמד...
הבאתי את הספר הזה לבנותי בתחילת יסודי, והבחורי ישיבות שלי קראו אותו בשקיקה והעמקה
והסיקו לעצמם מסקנות!!!
ככה הרווחתי שניים במכה - גם את השכבה הנמוכה וגם את הגבוהה. וידועים הבעיות בגילאי ישיבה...

אם חודש הספר לא נגמר, אז הוא עולה 20 ש"ח ביפה נוף. שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
למי שביקש (לפני שנה) ספר להתמודדויות בחברה,
אז הבת שלו כבר בת 11 וניתן להמליץ לה על "גם אתה יכול להצליח בחברה" של הרב אהרון פרידמן.

רק לשים לב!
אם יש לה בעיה בדימוי העצמי, אז הנושא הוא לא חברה, אלא פיתוח האישיות.

• הוסף לסימניות
יש את הספר "דובי שיר והכתר האמיתי" שקיבלתי עליו משוב מעולה בתור כלי נהדר.

• הוסף לסימניות
ספרי דבורה בנדיקט:
חבורת מרגישונים
אני רוצה חבר

• הוסף לסימניות
יש ספר מדהים של ב. קוגל בשם המפתח
ממש מסביר ומלמד על רגשות בצורה מעניינת וסיפורית
לדעתי מתאים לילדים בגלאי 8 עד 12 בערך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה