דרוש מידע המלצות על פליימוביל טוב שיעסיק את הילדים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מעונינת לקנות לפסח משחק פליימוביל מגיחה קטנה שעשיתי לחנות ליד הבית ראיתי שיש מלא סוגים
מניסיונכם, איזה סוג משחק פליי' יכול להתאים לילדה בת 3 וילד בן 4 ו7? ראיתי יש מכוניות ויש בתים ויש גינות וגני חיות. המבחר מבלבל מאד
והיכן ניתן להשיג בזול בבני ברק?

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
מנסיון עם ילדים בטווח גלאים שרשמת,
מה שהכי מעסיק,
זה חדרים בבית,חדר ילדים, מטבח , סלון , חדר אורחיםועוד
הבית בובות- פחות אהבתי את הגודל, ומסרבל
גן שעשועים, מתפרק מהר ומתאים לילדים קצ ת יותר גולים
ובברלה יש מחירים סבירים.
הכי זול זו המכירה של אמריקן-
אולי לבנים עם יתאים מכונית.
אצלי האמבולנס והמשטרה פחות העסיק את הבנים,

• הוסף לסימניות
ברלה נחשבים זולים בפלימוביל - יש שם לעיתים באריזות פגומות
קיבלנו מתנה לילד בן 6 מכבי אש עם סולם.
במודעות ראיתי שעולה 100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאוד שונה בין בנים לבנות
אצלי הבנים מתעסקים שעות עם הטירות והאבירים בית משטרה ושוטרים וכו
מעט עם חיות.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מעונינת לקנות לפסח משחק פליימוביל מגיחה קטנה שעשיתי לחנות ליד הבית ראיתי שיש מלא סוגים
מניסיונכם, איזה סוג משחק פליי' יכול להתאים לילדה בת 3 וילד בן 4 ו7? ראיתי יש מכוניות ויש בתים ויש גינות וגני חיות. המבחר מבלבל מאד

תודה לעונים!
באופן כללי פליימוביל זה משחק שלא מתאים לכל הילדים ולא מעסיק את כל הילדים באותה מידה.
ילד עם דימיון ויצירתיות יכול להתעסק בזה שעות ארוכות, ילדים שאין להם מינונים גבוהים מזה יעזבו את המשחק דיי מהר.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
פלייבמוביל יעסיק גם את גילאי שנתיים?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
פלייבמוביל יעסיק גם את גילאי שנתיים?
כן, לפעמים את בני השנתיים יותר מגילאים גדולים יותר.
מה שהכי מעסיק,
ובברלה יש מחירים סבירים.
גם אצלי זה כך, הבית בובות לא מבוקש, והם עושים כל הזמן בית ממגנטים, ובזה משחקים, ויש לנו גם מכונית גדולה של אוטו שלט שלא עובד, ובזה עוברים דירה חדשים לבקרים...

• הוסף לסימניות
מאד תלוי בילדים. יש לי שניים שלא נגעו בזה, והעדיפו בניה יצירתית בקליקס ואח"כ שחמט. שניים שצמודים לזה מגיל 5. אצלי לא שיחקו בזה מתחת לגיל 5

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם : הכי כדאי לקנות את החדרים (ןלא את הבית בובות) הם אוהבים לבנות בית גדול מקליקס/ קפלה וכד'

לדעתי ככל שיש יותר פליימוביל זה מעסיק יותר זמן . מכונית אחד /חדר אחד לא יכול להעסיק מידי הרבה זמן.
אני קונה הרבה גם את הספיישלים משדרג מאד.
כדאי באמת לחכות למכירות של אמריקן סטוק לקנות ולשמור למעלה בארון לשעת הצורך גם עזרה ואחוה פרסמו השנה מחירים יחסית זולים על חלק מהדגמים

• הוסף לסימניות
הבנים שלי משחקים שעות באוטובוס תלמידים, משטרה, כבאית ואופנועים - האופנועים הכי..
הבנות - זה לא מעניין אותם.

• הוסף לסימניות
אצלנו גם יש הרבה חדרים,מטבח,סלון,חדר ילדים.
התלהבו אצלנו גם מבית יולדות-ממש חמוד, עם יולדת ועריסה ושידה .
בכפר השעשועים מוכרים מארזים קטנים ב10 שקלים עם כמה "אנשים" ואביזר או שניים( רועה צאן עם כבשים לדוגמא).מאוד מוסיף שיש הרבה דמויות כי אז כמה יכולים לשחק במקביל.

• הוסף לסימניות
פליימוביל ברעיון זה אוסף, את יודעת מתי הוא מתחיל אבל לא מתי הוא נגמר...;)
וברור שהכיף וההנאה עולים ככל שיש יותר פריטים.
ולכן אנחנו מוסיפים מידי פעם מוצרים נוספים, חדרים נוספים, דמויות וכו'.
בנות אוהבות את החדרים והבית, ובנים יותר חיות, משטרה וכו'.
(כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אבל זה בגדול)

ראיתי גם בעזרה ואחווה במחירים מצוינים.

• הוסף לסימניות
אוההו תודה!!
מצטרפת גם : הכי כדאי לקנות את החדרים (ןלא את הבית בובות) הם אוהבים לבנות בית גדול מקליקס/ קפלה וכד'

לדעתי ככל שיש יותר פליימוביל זה מעסיק יותר זמן . מכונית אחד /חדר אחד לא יכול להעסיק מידי הרבה זמן.
כדאי באמת לחכות למכירות של אמריקן סטוק לקנות ולשמור למעלה בארון לשעת הצורך גם עזרה ואחוה פרסמו השנה מחירים יחסית זולים על חלק מהדגמים

מאד תלוי בילדים. יש לי שניים שלא נגעו בזה, והעדיפו בניה יצירתית בקליקס ואח"כ שחמט. שניים שצמודים לזה מגיל 5. אצלי לא שיחקו בזה מתחת לגיל 5
מזה החחדרים? מבקשת מהמוכרת חדר ילדים למשל?
את האמת שקליקס קפלה ודומיו ממש לא מעסיק את ילדיי, פליימוביל אני לא יודעת לא נסתי מעולם
עכשיו אני מתחילה לחשוב אולי זה לא ייתפוס אותם?
הם לא מסוג הילדים שישחקו משחקי דמיון יותר ריאליים
מה שהכי מעסיק,
ובברלה יש מחירים סבירים.
מה זה המכירה של אמריקן? מתי ואיפה?

• הוסף לסימניות
אצלי בן השלוש
מעסיק את עצמו המון המון עם הבית בובות
יכול לשבת שעתיים+ רצוף עם זה

דווקא עם משאית מנוף כזו עם גיזרי עצים הוא מתעסק פחות

• הוסף לסימניות
אצלי בן השלוש
מעסיק את עצמו המון המון עם הבית בובות
יכול לשבת שעתיים+ רצוף עם זה

דווקא עם משאית מנוף כזו עם גיזרי עצים הוא מתעסק פחות
תודה!

• הוסף לסימניות
באושר עד יש כמה סטים ב 100 ש"ח, קנינו שם סט של משטרה, והקופאי שעשה לי חשבון לא האמין למחיר, הוא ביקש שאני יביא לו אחד בשבילו לפני שיגמר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה