עזרה המלצות על צלמים של טקנו ארט

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לחתונת בתי את מנחם יוסיפון. מאד אהבתי את הסגנון.

• הוסף לסימניות
הוא יודע להעמיד יפה ולצלם עדין ומכובד בלי פוזות משוגעות?
כן. זה היה לי חשוב מאוד. לפני הצילומים אמרתי לו בדיוק עם מה אני מרגישה בנח. והוא היה ממש קשוב לכל הרגישויות שלי. הייתה לנו חתונת קורונה בחצר של דירה והתנאים לא היו משהו. היחידים שהיו שם מהצד שלי היו ההורים שלי (כי כולם בחו"ל ולא התאפשר לטוס בגלל הסגר) והוא הצליח להוציא תמונות מדהימות אחת אחת עם מה שהיה...

• הוסף לסימניות
קצת קשה להגדיר
ולא רוצה לחטוא בהגדרות.
אבל אולי אצליח:
איצי רוסק מצלם מאוד קלאסי, במובן הטוב של המילה.
הוא מאוד לפי הספר בהעמדות, טכניקה ותאורה.
מאוד מעודכן טכנולוגית.
דוד לף, צלם בסגנון קצת אמריקאי
יותר "שובב" אם זאת ההגדרה הנכונה.
מצלם נהדר עם יחסי אנוש מצויינים.
אני חשבתי בדיוק הפוך, אצל דוד לף התמונות ממש סטנדרטיות לפי ה"כללים" ואצל רוסק יותר שובב ומעניין...
תאמת שהייתי בחתונות שלהם לפני כמה שנים, אז אולי הסגנונות השתנו?

• הוסף לסימניות
זה חלק מהמקצועיות של טקנו ארט
הצלמים יודעים להתאים את עצמם לסגנון משפחה
רבינסקי-תמיד היה התפוס
רוטשטיין!!!!
ואיך לא הזכירו את ברוך גרינברג? חתונת קרונה והוציא לנו תמנות מאלפות אחד אחד!

• הוסף לסימניות
אין אברהם רוטשטיין ואריאל רבינסקי מספר 1 אלופיםם
יש גם את רוני מתתיהו

• הוסף לסימניות
מה לגבי פנחס עמנואל ומנחם הורביץ??
יעזרו לי מאד די דחוף כי סגרנו עם דוד לף והוא במילואים וטקנו הציעו לנו לקחת אחד משניהם

• הוסף לסימניות
אהרן הורביץ!!!
מוציא תמונות משגעות מתאים את עצמו לסגנון ומאוד אנושי
מאוד ממליצה

• הוסף לסימניות
אז קיבלנו את התמונות שאיציק רוסק האלוף צילם (מטקנו ארט)
תמונה אחת שווה הרבה יותר מאלף מילים
(היחס שלו שווה פוסט נפרד. אנושיות רגישות זריזות שאין למצוא, לא הכרתי אותו לפני, והייתי בטוחה שבקצב שהוא מצלם מי יודע איזה אלבום יצא---- וואו וואו וואו! הופתעתי בגדול!)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו כאן לקח מטקנו את ברוך גרינברג בזמן האחרון?
ואיך אהרון הורביץ?

• הוסף לסימניות
קובי כץ האלוף!!!!!
מבין את הסגנון של המשפחה ומתאים את עצמו
יש לו תמונות מזוויות מטורפות
הוא אומן בנשמתו וכל תמונה אצלו לקטלוג!!!!!

היה אצלינו חתונה אחת ובשנייה ממש רצינו אבל הוא היה תפוס...
אז כדאי לא להתמהמה עם זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה