המלצות על ריצוף.

• הוסף לסימניות
איזה ריצוף הכי מומלץ לכל הבית?
אני אוהבת סגנון יוקרתי, מה הולך היום?

• הוסף לסימניות
לא ממליצה על שיש אבל יש הרבה גרניט פורצלן מבריק דמוי שיש
אפשר לראות בכל החנויות

• הוסף לסימניות
הולך אפור בגוון קצת כהה?
אלו חנויות את ממליצה?

• הוסף לסימניות
כן הולך אבל גם גווני שיש חברוני שמנת בז הולכים טוב
חנויות יש בכל מקום אני אישית עובדת הרבה עם שאולוף בירושליים

• הוסף לסימניות
כמה המליצו לי על חנות בראשון לציון,
לא זוכרת כרגע את השם...
מכירה שם חנויות?

• הוסף לסימניות
איך קוראים להם?
עסקתי עם חנות בראשון לציון המחירים שלהם היו טובים מאד וכך גם השרות
הם נתנו הובלה של המוצרים לפי התקדמות הבניה והתשלום היה להובלה אחת בלבד
אבל קיבלנו מהם אמבטיה פגומה ובגלל שגילינו את הבעיה לאחר ההרכבה היינו צריכים לריב כדי לקבל אמבטיה חדשה
זו היתה לקוחה שלי והיא הצליחה לקבל אמבטיה חדשה דבר שאני לא יכולה להגיד על כל חנות כך שאני ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
כמה המליצו לי על חנות בראשון לציון,
לא זוכרת כרגע את השם...
מכירה שם חנויות?
נפלתי אנושות עם חנות בראשון לציון.
אני מקוה שאתם לא בדרך לשם.:(:(:(
אם זה יהיה לתועלת, אמסור לכם כתובת מייל, לבירור שם החנות המדוברת, שאגב המליצו עליה בכל פה, אך סו"ס מחירים הזויים ושירות מתחת לכל ביקורת אפשרית.

• הוסף לסימניות
עבדתי עם מאיר המהיר בראשל"צ, שירות ומחירים מעולים

• הוסף לסימניות
הם ידועים.
יש חנות באשדוד ששייכת לאנשים משלנו חרדים, חסידים שהם ספקים שלהם, מביאים נראה לי קצת יותר זול. נקרא גאוקרמיקה ברובע ז'

• הוסף לסימניות
הולך ריצוף אפור כהה עם פסים זהב

• הוסף לסימניות
באזיקרי בד"כ בהזמנה הראשונה הוא נותן שרות מעולה כדי לקנות את הלקוחות לאחמ"כ הוא די מזלזל ומחפש לסחוט כמה שאפשר, המנהל שם הוא איש שדורש הרבה תשומת לב אם מפרגנים לו כמה מילים טובות זה משמן את הגלגלים ואז הוא מוריד במחירים באופן משמעותי, דרך אגב יש לו סחורה מצויינת, עם אולם תצוגה ענק שאפשר לראות יותר טוב את מה שבוחרים,

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על חנות קרמיקה "בשורות טובות" ברחוב קהילות יעקב בני ברק.
נתנו לנו שרות מיוחד!

• הוסף לסימניות
למישהו יש המלצה על חנויות לקרמיקה בבני ברק? פריד קרמיקה? איך הם? יקרנים? שירות?

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי,
יש באיזקרי אריח שהם מציגים אותו בכל מקום אפשרי, ומפני כמה סיבות שאין ביכלתי להרחיב בהם היינו בטוחים שהוא איטלקי, ורק אחרי שהובא לאתר בניה מצאנו לדאבונינו שהוא הודי. לאחר מעשה נודע לנו על 2 לקוחות נוספים שנפלו כמונו.
קחו זאת לתשומת לבכם.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה