המלצות על GAL מטבחים?

• הוסף לסימניות
מחפשת חוות דעת מאנשים שעשו אצלם ולדעת האם הם יקרים/זולים וכ"ו
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצלם
שדרוג ממטבח קבלן
המחירים היו ממש נוחים, לסחורה איכותית, וגם התקשורת איתם היתה נעימה
שמענו שיש להם שירות טוב לאחר ההתקנה במידה ויש צורך במימוש אחריות

הנקודה היא שעדיין לא נכנסו לדירה,
כך שאין מושג איך ייראה ויחזיק בפועל

• הוסף לסימניות
GAL הוא בעצם אינסייד, כלומר אינסייד הוא השלוחה החרדית, לא?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצלם
שדרוג ממטבח קבלן
המחירים היו ממש נוחים, לסחורה איכותית, וגם התקשורת איתם היתה נעימה
שמענו שיש להם שירות טוב לאחר ההתקנה במידה ויש צורך במימוש אחריות

הנקודה היא שעדיין לא נכנסו לדירה,
כך שאין מושג איך ייראה ויחזיק בפועל
תודה רבה.
קניתם בפסטורל?

• הוסף לסימניות
אפשר לברר אצלי בהודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
התקינו לי מטבח,
עוד לא נכנסתי לדירה אז אין לי מושג איך זה בפועל
לבינתיים, היה משהו שהתפספס לי בתוכניות, איזושהיא דופן של ארון שהיתה יותר קצרה בתוכניות שרציתי אותה יותר ארוכה תכלס, לא שמתי לב לזה כשחתמתי
והם היו בסדר והסכימו להחליף לי את הדופן
קניתי בסניף בפתח תקוה, אצל אחד בשם נתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה