הסמרטוטים האלו מאושרים לנקיון בלבד.בדיוק, אז איך מאשרים את כל הסמרטוטים הממותגים האלה?
זה מסכות של פוזהקניתי אתמול, שוות הן הגופיה שממנה הן נגזרו, איבד צורה והתרטב כולו מהאדים.
אבל אני מאמינה שיש טובות יותר, אני קניתי ב 10 ש"ח, יאני נייק.
לאחר שכתבתי אני שמה לב שקראתי להשמת המסיכה - לבישה!!חוצמיזה שגם לא נעים ללבוש לאחר לבישה.
מסכימה עם כל מילה, כבר היה לי בד, KN95 עם פילטר ובלי, כאלו בצורת ברווז ועוד... תכל'ס אני חוזרת לחד פעמי.זה מסכות של פוזה
הכי טובות זה התכלת והלבן - הן רפואיות
וגם הפלוס שלהן שהן חד פעמיות ונזרקות לפח
ולא נתלות על המתלה במטבח ולמחרת שוב ושוב - גוש של זהום!!
(וחוצמיזה שגם לא נעים ללבוש לאחר לבישה.....)
3 שכבות צריך רק כשזה דק כמו אלבד, בד סאטן או פרקל, המסכות מהבד העבה, הטריקו וכד' שכבה אחת זה מצוין.מסיכה צריכה להיות בעל 2 או 3 שכבות
שכבה אחת - לא מספיק
משרד הבריאות לא חילק בין סוגי הבדים...3 שכבות צריך רק כשזה דק כמו אלבד, בד סאטן או פרקל, המסכות מהבד העבה, הטריקו וכד' שכבה אחת זה מצוין.
חשוב לכבס את זה בתדירות גבוהה ב-60 מעלות.
סליחה על הבורות, מה הבעיה בפילטר?חשוב לדעת!
המסיכה KN95 ללא הפילטר נוצרה במיוחד עבור הקורונה!
הסיבה שלא אמרו כלום על מסכות הכירורגיות של השכבות היא שאין כרגע אפשרות לספק לכל מי שצריך את המסכות הטובות - KN95
אבל אם תשימו לב שרוב עובדי הצוותים הרפואיים עברו למסכות האלו,
יש לזה סיבה..
אני הייתי הראשונה בזמנו שכתבתי כאן בפורום מה הסיבה שלא כדאי לחבוש מסכות עם פילטר
ותהיתי איך זה שבארץ עדיין מאשרים זאת.
מסתבר שזה היה רק עניין של זמן...
בכל מקרה, מי שמעוניין במחיר מציאה עבור מסכות KN95 ללא פילטר - מוזמן להכנס ללינק שבחתימה.
עדכנו את המחיר.
ציטוט מאתר משרד הבריאותסליחה על הבורות, מה הבעיה בפילטר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים