עזרה המסת שוקולד בתבניות והקפאתו

• הוסף לסימניות
אני צריכה להמיס שוקולד (פרווה), לשים בתבנית של צורות, לתקוע מקל של סוכריה ולהקפיא. (ואח"כ לעטוף בצלופן...)
עם איזה שוקולד הכי מומלץ לעבוד? ובאיזו דרך למלא את הצורות בתבנית?

ניסיתי עם חבילת שוקולד פשוטה, לקח יותר מ 15 דק' עד שקפא וכשהוצאתי מהפריזר נמס מהר מאד ולכלך את הידיים....
יש כזה דבר שוקולד מומס שהוקפא וחזר כביכול למצבו הראשון - ז"א שלא נמס אח"כ? (לא רוצה שהצלופן יתלכלך...)

ויש לי רק תבנית אחת (פלסטיק) של צורות, כמה זמן לוקח לשוקולד לקפוא?
אם אחכה כל פעם עד שכל נגלה תקפא בפריזר, השוקולד הנותר יתקשה לי?

אשמח לטיפים ורעיונות.

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר שוקולד מומס שהוקפא וחזר כביכול למצבו הראשון - ז"א שלא נמס אח"כ? (לא רוצה שהצלופן יתלכלך...)

צימקאו.
מתקשה די מהר ולא נמס אח"כ.
את השוקולד שנשאר בנתיים תמיסי שוב על האש מידי פעם.

• הוסף לסימניות
עדיף עם תבנית סיליקון או פלסטיק?
סיליקון
אני צריכה להמיס שוקולד (פרווה), לשים בתבנית של צורות, לתקוע מקל של סוכריה ולהקפיא. (ואח"כ לעטוף בצלופן...)
עם איזה שוקולד הכי מומלץ לעבוד? ובאיזו דרך למלא את הצורות בתבנית?

ניסיתי עם חבילת שוקולד פשוטה, לקח יותר מ 15 דק' עד שקפא וכשהוצאתי מהפריזר נמס מהר מאד ולכלך את הידיים....

אשמח לטיפים ורעיונות.
אם את יכולה לטמפרר אז שוקולד מריר הכי טוב
אם לא, וזה מיועד לילדים שאוכלים בכל מקרה הכל תכיני מצמקאו

• הוסף לסימניות
סיליקון

אם את יכולה לטמפרר אז שוקולד מריר הכי טוב
אם לא, וזה מיועד לילדים שאוכלים בכל מקרה הכל תכיני מצמקאו
לא יודעת מה זה לטמפרר :(
אבל בכל מקרה מדובר בילדים...
יש דרך מיוחדת להמיס את הצימקאו או אפשר במיקרוגל?

• הוסף לסימניות
יש לקנות מטבעות שוקולד בחניות הגמ"ח אפיה או בחניות החד פעמי שזה נמס מהר סיר בתוך סיר מים וזה מקפיא די מהר אפשר להוציא אחרי כמה דקות ולהשאיר במקפיא

• הוסף לסימניות
יש לקנות מטבעות שוקולד בחניות הגמ"ח אפיה או בחניות החד פעמי שזה נמס מהר סיר בתוך סיר מים וזה מקפיא די מהר אפשר להוציא אחרי כמה דקות ולהשאיר במקפיא
זה הולך בחבילה סגורה או לפי משקל?
ידוע לך כמה אמור לעלות?

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה
צימקאו זה לא שוקולד, אלא ברובו שומן צמחי מוקשה עם קקאו וסוכר..

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג תבניות להקפאת שוקולד בצורת כובע (בשביל בר מצווה)
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג תבניות להקפאת שוקולד בצורת כובע (בשביל בר מצווה)
תודה רבה!!

באיזה עיר את גרה? כי בבני ברק יש את צ'וקי וצימוקים ושקדים. שבטוח יש באחד מהם.

(וטיפ קטן: אם אתם ממיסים שוקולד לבן. אז בחיים לא להמיס בסיר. כי אז זה נהיה נשרף קצת עוד לפני שהכל מומס:)

• הוסף לסימניות
אצלנו שמים כלי עם שוקולד בתוך כלי עם מים חמים (רותחים)
(או סיר בתוך סיר)
ואז השוקולד לא מתקשה .
ואפשר לעבוד איתו יותר זמן.
(אנחנו גם ממיסים ככה- גם ככה לא נשרף.)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה