- הוסף לסימניות
לי לא מופיעה האפשרות הזויש אפשרות גם בהודעה קולית או במייל
לי לא מופיעה האפשרות הזויש אפשרות גם בהודעה קולית או במייל
הוספתי קישורלי לא מופיעה האפשרות הזו![]()
זה מיועד להנפקה בלבדהוספתי קישור
נכנסים מהקוד הזמני ובוחרים לקבל סיסמה או בטלפון או במייל ככה אני נכנס תמיד! (מרוב אתרים וססמאות אני שוכח את הסיסמה שלי לכל אתר)זה מיועד להנפקה בלבד
לא מצאתי אופציה כזו לשחזור קוד שנשכח
הוא לא נותן לי להנפיק זמני - בגלל שכבר הנפקתי פעם האפשרות לשחזור היא רק ב SMSנכנסים מהקוד הזמני ובוחרים לקבל סיסמה או בטלפון או במייל ככה אני נכנס תמיד! (מרוב אתרים וססמאות אני שוכח את הסיסמה שלי לכל אתר)
תכנסו לקישור אני מדבר על קוד חד פעמי לא קוד זמני!הוא לא נותן לי להנפיק זמני - בגלל שכבר הנפקתי פעם האפשרות לשחזור היא רק ב SMS
שאתה כותב את הפרטים לשחזור תכתוב רק מייל ולא טלפוןהוא לא נותן לי להנפיק זמני - בגלל שכבר הנפקתי פעם האפשרות לשחזור היא רק ב SMS
אין אפשרות לקבל סיסמה ללא הקלדת מספר פלאפוןש
שאתה כותב את הפרטים לשחזור תכתוב רק מייל ולא טלפון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים