כללי המפתח לשנה טובה - תשע"א - >>> שווה צפייה

• הוסף לסימניות
אני בעד תפוח ספרדי ורימון אשכנזי, מה זה חשוב?
אהבתי את שניהם...עבודה נהדרת!

• הוסף לסימניות
יפה אבל המפתח ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.

• הוסף לסימניות
אני חשבתי שהקשר לספרדים קשור למנהגים באכילה בליל ראש השנה, אבל בסוף ראיתי שגם רימון וגם תפוח מובאים רק ברמ"א, כך שבכלל לא בטוח שהספרדים השורשיים נוהגים כך (בבן איש חי כן מביא את המנהג של התפוח). והיה מתאים לשים רוביא, כרתי, סילקא, תמרי, קרא שמוזכרים בשלחן ערוך.

• הוסף לסימניות
הירוק של התפוח מדהים, נותן הרבה חיות!... עבודה מקסימה!

• הוסף לסימניות
בעד הירוק
ולהחליף גם את הפניי לתפוח

• הוסף לסימניות
הירוק משדר הרבה יותר סטייל!

• הוסף לסימניות
עזבו שיקולי עידה וגזע..
התפוח משתלב יפה יותר מבחינת צבע וצורה.
אם יש לך עדיפות לרימון מבחינה סימלית, נסי לגרום לו להשתלב.
איך?
אולי צורה אסתטית יותר של רימון שלם ועגול תסייע, ( נטול עלים וגרגירים..)
ואולי לשנות את גוון המפתח לכוון אדמדם חלוד, פחות צהבהב (בזהירות ובקטנה)
ואולי -גם וגם.

עבודה ברמה!

• הוסף לסימניות
הרימון יותר מתאים, כל אותיות ה"ל" בחלק התחתון צמודות מידי למסגרת , ב"פתיחת ההיכל לספר תורה" ה "ל" יוצאת מהמסגרת. שנה טובה וישר כח!

• הוסף לסימניות
לדעתי הרימון יותר טוב -איתמר, מהסיבה שאתה שואל גרפיקאים מה יותר טוב, ולא אנשים רגילים, וכוונתי, שנכון התפוח יותר יפה לי לעיין, ויותר מקורי, ויותר מדליק, אבל לאנשים פשוטים שלא רואים עשרות כרטיסי עיצוב של חבריהם לפני ראש השנה בפורום גרפיקה, אני חושב שהם יותר יסתדרו עם הרימון הוא פשוט יותר מזכיר את ראש השנה, (מאשר תפוח בלי דבש) והעיצוב עצמו מוצלח ביותר -וזהו.
אפילו שגם אפשר לעשות גם גזר בצורה כזו שיהיה עיצוב מדהים ומדליק, וגם רוביא, וכו', תכלס' לדעתי אנשים מהרחוב יתחברו יותר עם הרימון על אף פחות מדליקותו...
בהצלחה אניוואי.

• הוסף לסימניות
מרשים מאד

• הוסף לסימניות
העיצוב יפהפה.
התפוח אכן יותר 'שיקי', אבל הרימון יותר מתאים לרוח הרצויה..

לא יכולה להימנע מלהוסיף הסתייגות (/מחאה) מההתנסחות.
שלם 100 דולר - קבל שלום בית, שלם 1000 - גם הילדים שתילי זיתים,
מי יודע מה יקרה אם תשלם 10,000 - מן הסתם גם תזכה בשלום בית,
זרע של קיימא, זכייה בפיס ושכנים חדשים...

להבטיח שנה טובה יכול רק מישהו אחד..!!!

• הוסף לסימניות
הפונט הזה נהדר, אבל רק לכותרות, בשום אופן לא לטקסט רץ.
בחר לך פונט קריא ולא מצועצע לטקסט הרץ, ואז זה יהיה מצויין.

(ולעניין הויכוח שהתהווה כאן... אני עם הרימון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה