המצאת המאה!!!

• הוסף לסימניות
אז איך זה שבאמת לא חשבו על זה קודם???

קבצים מצורפים

• מפיץ ריטלין.jpg
    מפיץ ריטלין.jpg
    KB 700.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
וואו גאוני
עדיף שהתרסיס יהיה סמוי שהתלמידים לא ידעו:D

• הוסף לסימניות
חשבנו על זה כבר מזזזזזזמן
כשאמא שלי חזרה כל יום עם סיפורים על בנות שחייבות ריטלין ולא מאובחנות.
תכננו שהמורות יעברו בין הכתות ויתיזו ריטלין...

• הוסף לסימניות
לא ברור מה יותר מיוחד, הרעיון או הביצוע (קרי הציור הנפלא הזה).
:)

• הוסף לסימניות
כבר אמר מי שאמר שצריכים להתחיל לשפוך ריטלין במוביל המים הארצי...

יפה מאד!

• הוסף לסימניות
בשביל מי הריטלין?
לתלמידים או למורים?

• הוסף לסימניות
נראה כרגע בציור שבשביל המורים.
שעם זה אם כבר אני נוטה יותר להסכים
מאשר לדחוף ריטלין לכל ילד שיש לו טיפה מעוף יצירתיות וכישרון מעבר לנורמה ופשוט לא יודעים איך לנתב את הכשרונות האלה.
פעם היו קוראים לזה שובב, היום זה בעיות קשב וריכוז.
הכל יחסי בחיים.(אוח אני כזאת כבדה..:cool:)
לא מתכוונת לפגוע באף אחד אבל זו פשוט דעתי כמו שזו דעתכם.(מי שחושב שונה ממני, עדיין לא ברור לי מה המאייר התכוון.)
בהצלחה ושבת שלום.:eek:

• הוסף לסימניות
יפה מאד! רעיון חמוד והביצוע מושלם!
ולעצם הענין אני בעד, זה יפתור לכולם ת'בעיות... הלואי...

• הוסף לסימניות
הרעיון פצצה

לגבי הביצוע יש כאן איבוד העיקר..את הספריי חייבים להדגיש יותר כי לקח לי זמן לקלוט על מה מדובר. אולי צריך קצת להחשיך את החדר כדי להבליט את הספריי

• הוסף לסימניות
כמובן זה עובד מעולה כי המורה הכי קרוב לשפריצר...

• הוסף לסימניות
רעיון נהדר!

בכלל, ואני חושבת שכבר הדגשתי את זה בעבר,
יש לכם רעיונות פצצה. שזה דבר שלא מובן מאליו בכלל.
אבל,
איפשהו, יש מקום לשיפור בביצוע.
זה רק יקפיץ את היצירות קדימה.

תמשיכו להשתדרג!
ים הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה