המצלמה ז''ל מי יורש העצר?

• הוסף לסימניות
אתמול באמצע החתונה בשיא הריקודים של הכלה עם כל אחות המצלמה[D800] כותבת לי ERROR וכמו הפרה לא רוצה לעבוד.
זהו.עברה מספיק בחייה,עכשיו מה קונים.......
אני חושבת על 810 מצד אחד כי אני רגילה לתותח מצד שני היא כבדההההההה האם ה750 תספק אותי? האם ללכת על D5 :pאם לא הייתי ערב חתונה של הבן שלי הייתי חושבת על זה ממש אבל עכשיו אני רוצה משהו טוב ולא משוגע
תנו לי מהנסיון שלכם,צלמי חתונות בפרט.
תודה
ובשמחות אצלכם

נ.ב. לא לדאוג, למשפחה שלום.יש להם תמונות מהמצלמת גיבוי.

• הוסף לסימניות
היא בת 4 היא נפלה שנה שעברה היא כבר תוקנה כבר עברה הרבה בחיים הגיע הזמן לקנות חדש.
גם אם אתקן אותה היא תהיה גיבוי,לעבודה שוטפת חייבת תותח מעולה

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן להחליף, עשתה את שלה.

אם את אמיצה לכי על הA7R II
אם לא אמיצה, אז ה810 היא הבחירה הטבעית.

חשבתי אני הניקוניסט היחיד בפורום :)

• הוסף לסימניות
תודה, כבר ישבתי היום על הדגם הזה:)
למה אמיצה?
אם מל''מ למה לא של ניקון? שהעדשות והפלאש יתאימו

• הוסף לסימניות
אין לה עינית אופטית,זה האומץ?
אשמח להסבר על מל''מ כי אני לא מבינה אנגלית אז מה שיש ברשת בישבילי לא רלונטי

עוד שאלה שעולה לי עכשיו,האם אפשר לצלם על 2 כרטיסים בו זמנית? באירועים זה קריטי לפעמים לשלוות הנפש....

• הוסף לסימניות
יש לי 750 למכירה במצב מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2348232:
D5 :pאם לא הייתי ערב חתונה של הבן שלי הייתי חושבת על זה ממש אבל עכשיו אני רוצה משהו טוב ולא משוגע
ת
מזל טוב!
את הולכת להיות הצלמת בחתונה של הבן??:eek:

• הוסף לסימניות
המקום ימלא חסרונך :)

ואם זה לא עובד וזה מיותר לך, אשמח לקבל לקישוט וצילום בסטודיו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2348567:
תודה, כבר ישבתי היום על הדגם הזה:)
למה אמיצה?
אם מל''מ למה לא של ניקון? שהעדשות והפלאש יתאימו

אמיצה כי זה להחליף כמעט כל הקיט ועדשות.
בתמורה תקבלי רזולוציה גבוה יותר, יכולות וידאו 4K וטווח דינאמי וISO משופרים טיפטיפונת. אבל הכי חשוב (לי בכל אופן) הגודל הזעיר, צריך להחזיק אחת כדי להבין עד כמה היא קטנה וקלה וגם העדשות שלה.
החסרון הוא שאין לסוני כרטיס זיכרון כפול.

הפחד שלי הוא בעיקר אם סוני ישנו ה mount כמו שכבר עשו בעבר.

לא משנה מה תחליטי, שני המצלמות מעולות!

• הוסף לסימניות
לא משנה מה תחליטי, שני המצלמות מעולות!
איזה,הסוני ו או 810 או ה750?
תודה לכם על התשובות.
רוזמרין,נראה אם אתקן אותה למצלמת גיבוי אם שווה בכלל וזה ואם לא קחי אותה כגרוטאה יפה כי אפילו תחפושת אי אפשר לעשות איתה כי זה כבד ולילדה גדולה יפריע שזה לא מצלם כשהתחפושת היא צלמת.
יש לך עדשה גרוטאה של ניקון?

תמיר,יש לי מאמריקה אופציה לחדש במחיר ממש שווה ,לא הרבה יותר ממה שאתה מציע.

צילומינציה[תזדהי באישי]כמובן שלא והזמנה תפורסם בפרוג אי''ה:)

• הוסף לסימניות
הD5 כבדה ויקרה, ה810 היא אופציה טובה
אבל אם את רוצה להוריד את המשקל ועדיין להישאר עם מצלמה טובה שתתן לך תוצאות מעולות, לכי על ה750.

• הוסף לסימניות
אם את בענין של ניקון- לכי על ה810. בהשוואה מול ה750 היא עדיפה (ותאמיני לי שחקרתי את הנושא הזה לעומק...)

• הוסף לסימניות
ה-810 היא החלופה הבאה לסדרה שהיתה לך.
יש לי אותה כבר שנה וחצי ורק בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בה אחרי שה-800 נכנסה לתיקון.
מתרגלים לצבעים אחרי כמה שינויים בסיסיים בהגדרות והיא שדרוג נחמד ביחס ל-800.

אם הדרישה היא למצלמה קלה יותר, זולה ולא פחות איכותית, יש את ה-D500 החדשה יחסית, חיישן קרופ עם יכולות מדהימות, מצוינת לאירועים, מערכת פוקוס כמו של הD5, יכולות איזו מרשימות, בטח ביחס למפלצות הפיקסלים בסדרה שהיתה לך.
תצטרכי להחליף חלק מהעדשות, למכור את ה-24-70 הכבדה ולקנות את ה-17-50 של ניקון הקלה יותר, ולהישאר עם עודף.
ציפורה מצלמת איתה אירועים, תוכלי לבקש ממנה חו"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה