המצלמה שלי עם משקפיים ורודים..

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה לא מצחיק, לפעמים סט שלם יוצא לי בגוון ורדרד, ואני מצלמת בסטודיו תמיד באותם נתוני צילום.
מישהו יודע? נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;784856:

אוטומטי.
אבל אני באותו מקום, באותן שעות, (+-)
למה זה משתנה?
ולמה לשנות את הWB?

• הוסף לסימניות
למה לא להשתשמש בWB ידני ? בסטודיו זה כ"כ מתבקש !!! פעם אחת לכוון מדוייק וזהו..

נשמע חלומי הלוואי עליי כ"כ פשוט!!

• הוסף לסימניות
באוטומט יתכנו הבדלים אפילו באותו סט צילומים ובאותו זמן.

בסטודיו לעולם לא מצלמים באיזון לובן אוטומטי, למה לתת למעבד של המצלמה לחשב מה הצבע הכי נכון בכל פעם מחדש (וממילא להגיע לשינויים קלים) ולא לומר לו: אדון מעבד, ככה אני רוצה את התמונות! שמעת?!
הוא לא אוהב כשצועקים עליו, אבל הוא יותר נעלב כשמספרים שיש לו משקפיים ורודות.

• הוסף לסימניות
על מה כן עובדים בסטודיו? על פלאש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;784923:
ידני ידני ידני ידני ...! רק ידני!!:):)

-ולפני שישאלו מה זה ידני..-

הכוונה לפי מעלות קלווין או באיפוס לבן ע"י צילום אובייקט לבן ובחירתו כמגדיר הלובן בתמונות.

אפשר לבחור גם בשאר המצבים הידניים, הם בסך הכל הגדרות קבועות של קלווין מסויים, אם זה מדייק (מה שדי נדיר..) אז אין מניעה לעבוד איתם, אבל יהיה קשה יותר לחמם מעט או לקרר מעט, מה שמתאפשר בקלות בכיוון עצמאי של מעלות הקלווין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;784971:
אפשר גם לצלם בRAW ולדייק אח"כ.

הפוטושופ שלי לא קורא RAW.
CS5 בעיברית, יש איזה תוסף שצריך להתקין או משהו? בעבר עבדתי עם לייטרום והיום אין לי אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;785033:
הפוטושופ שלי לא קורא RAW.
CS5 בעיברית, יש איזה תוסף שצריך להתקין או משהו? בעבר עבדתי עם לייטרום והיום אין לי אותה.

בצע עדכון לפוטושופ/בריג'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה