- הוסף לסימניות
עלי למשל הוא לא מוערץ!בקול חי זה לא מכור מראש, לדעתי.
אפחד לא חולק שנפתלי קמפה מוערץ על כולם.
עלי למשל הוא לא מוערץ!בקול חי זה לא מכור מראש, לדעתי.
אפחד לא חולק שנפתלי קמפה מוערץ על כולם.
"קצת" יותר מעניין ממה שאתה עושה עכשיו...באמת אתם שמעתם או צפיתם בכל המצעדים המשעממים האלה?
אוקיי, טוב שיש שוני קצת בין אנשים.לרגע לא!
זה היה משהו של פעם שהיינו צעירים זה היה מענין וכיף. כיום זה לא מענין בגרוש! [אולי את הצעירים שביננו כן..]
את המוזיקה שאני אוהב אשמע בכל מצב גם אם הוא יהיה במקום האחרון או לא ידורג בכלל..........
ממש ככה!!!אוקיי, טוב שיש שוני קצת בין אנשים.
בדיוק!ממש ככה!!!
וכנראה שאנחנו הצעירים/ות שבחבורה....
חחחח
חשוב מאוד כי צעירים כבר לא משועממים לשמוע רדיו בכלל,ובפרט שירים לפי כריזה של שדרן אני ישים לשמוע מה בא לי ולא לפי מצב רוח השדרן...כנ"ל לגבי חדשות אני שומע ראיונות בניעס לפי מה שמתחשק לי ולא שומע שעות רדיו...
כל אחד עושה ככל שחפץ ליבו!!!חשוב מאוד כי צעירים כבר לא משועממים לשמוע רדיו בכלל,ובפרט שירים לפי כריזה של שדרן אני ישים לשמוע מה בא לי ולא לפי מצב רוח השדרן...כנ"ל לגבי חדשות אני שומע ראיונות בניעס לפי מה שמתחשק לי ולא שומע שעות רדיו...
ממרום גיליעלי למשל הוא לא מוערץ!
ברור....ממרום גילי(נושק ל-40) תובנה שכדאי להחזיק בה
לא מעריצים זמרים! אוהבים לשמוע זמר מסוים אוהבים את סגנון השירה וכדו' כי הרבה חללים הפילה הערצה לזמרים. כידוע ליודעי הידע.
דוד בן ארזה כןלמשל אברומי ויינברג , נהוראי אריאלי ,אסף הרוש, דוד בן ארזה לא תשמע בקול חי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים