יש לי את אותו מחשב וגם הוא לפעמים ככה עושה..יש לי מחשב של אסוס שהמקשים לפעמים עובדים ולפעמים לא יש דרך לסדר אותה או רק להחליף?
לא עזריש לי את אותו מחשב וגם הוא לפעמים ככה עושה..
אני עושה הפעלה מחדש וזה חוזר לפעילות תקינה
לאיכול להיות שזה התרטב ממשהו?
כן כשמדליקים את המחשב יש כמה אותיות שעובדות ואח"כ אחרי כמה לחיצות אאותן אותיות לא עובדותאפשר קצת יותר תיאור על התקלה?
פתאום אותיות מסוימות לא עובדות?
שלחתי את המחשב שלי לתיקון, הוא טוען שזה בעיה בלוח אם.יש לי את אותה בעיה!
גם מחשב נייד של דל.
וכל פעם זה קורה באות אחרת.
מקודם האות ב' לא עבדה - עכשיו כרגיל.
@חני בנני; אין לי במחשב פתרון של לוח מקשים.
לאיכול להיות שזה התרטב ממשהו?
כשאני לוחצת על האות ב' נהיה לי מ' נגיד.אפשר קצת יותר תיאור על התקלה?
פתאום אותיות מסוימות לא עובדות?
צריך לבדוק שהדרייבר מעודכן.
1. האם יש לך עדכונים זמינים?
2. אפשר להיכנס לחיצה ימנית על התחל - ניהול מחשב - מנהל ההתקנים - מקלדות
תבדקי אם יש שם תמרור צהוב או משהו לא תקין...
זה מחשב נייד - מקלדת מובניתקרה לי גם שבוע שעבר. העברתי את חיבור המקלדת לשקע אחר והכל בסדר. כנראה שהמגע/החיבור של הUSB הראשון היה קצת רופף
זה תקין...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים