המרוץ במעגלי החיים

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מקווה שזה עומד בכללי הפורום, אבל, לא יכולתי שלא להעלות, את היצירה המדהימה שאיירה לנו "יפית" מהפורום.
הקריקטורה המצורפת מיועדת עבור עלון של ארגון "חיים לילד". זהו ארגון שעוזר לחולי סיאף בישראל. מטרת הקריקטורה לתאר את סדר יומו של חולה סיאף ממוצע, והיא מיועדת עבור החולים, שמבינים את המשמעות של כל הציורים שם.
אני חייבת לשתף אתכם, שהייתה לי חוויה לעבוד עם יפית. ראשית, את העבודה היא קיבלה בלחץ זמן מטורף, ועמדה בדד ליין בכבוד רב, שנית, היא עבדה עם כל הלב והנשמה, והכול על מנת שהאיור יצא מותאם למציאות מה שיותר, ויגרום לחולים לחיוכים רבים ככל האפשר.
יפית, תודה רבה על הכול! היה כיף!!!
ואתם, תהנו!

קבצים מצורפים

• חיים לילד-סופי.png
    KB 807.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מהמם!!!

עבודה יפיפיה!!!

• הוסף לסימניות
יפית זה יפהפה!!!!!
כל הכבוד!!!!!!

• הוסף לסימניות
יפית את אלופה להפליא!

• הוסף לסימניות
מעולה!
איך שאומרים - יפית נכנסת ברגל ימין לעולם האיור, ותחשבי טוב טוב איפה את ממשיכה :)!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! גם על האיור היפה ולא פחות חשוב על יחסי אנוש מצוינים עם הלקוחות!

• הוסף לסימניות
י-פית! י-פית! י-פית!
היא ה-יתה מאה א-חוז

עבודה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כולם מעלי, מספיק לראות את התגובות המפרגנות שלה פה לכולם ומבינים כבר עם מי יש עסק..
חוצמזה, עבודה תחת לחץ זה המבחן לדעתי.
והציור משגע!!!

• הוסף לסימניות
וואו! אני מסמיקה כולי----
עם כל הכבוד, זו הייתה עבודה מרגשת עם המון שליחות. ככה שחשתי זכות לעשות אותה!
וגם- נחשפתי לצד של החיים עם אנשים שמתמודדים בגבורה עם המוגבלות שלהם, ושמחתי לשמח אותם.

וזה לא חוכמה גדולה להיות נחמדה מול ברוריה, היא אישה מקסימה ולבבית מאוד, כך שלה מגיע רוב הקרדיט על האווירה הטובה...

נהנתי מאוד.
תודה לכולם על הפירגונים!
חג שמח!

• הוסף לסימניות
יפית, מקסים! כל הכבוד על הביצוע,
מעלה חיוך למרות הנושא.

• הוסף לסימניות
זה חמוד ומלא חן ותנועה ושובבות וכיף.
עוד טיפונת התמקצעות - ואת כח רציני מאוד.

• הוסף לסימניות
מקסים! כל הכבוד ליפית - כוכב עולה!

• הוסף לסימניות
מדהים!

ישר כשראיתי את הציור הבנתי שמדובר בחיים לילד או יותר נכון בילדי חולי cf.
הציור מקסים ומתאר את אורך חייהם של הילדים הללו שאני מכירה אחת מהן מיקרוב {כמובן שיש רמות במחלה הזאת יש רמה קלה ויש רמה נוראה קשה עד למצב השתלות ריאות או לא עלינו מוות}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה