המרינה (2)

• הוסף לסימניות
תמונת רקע למסך:)
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
יפה!!

נראה ציור בצבעי מים,
כתמיות יפיפיה

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי יותר את התמונה השנייה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;491129:
דוקא יותר אהבתי את השניה

נכתב ע"י perachd7;491308:
גם אני אהבתי יותר את התמונה השנייה,

"השניה" הכוונה לזאת ('המרינה (2)'), או לתמונה הראשונה ('המרינה')?

תודה לכל המגיבים והלוחצים!:)

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה על ההתחשבות :)

התמונה היא תמונה מאד יפה, כמדומני שהאגם עדיין תופס הרבה מדי שטח כדי שיוכתר כמרינה...
אולי זה משהו בדמיון שלי שתמונה של מרינה צריכה להיות עם סירות/אניות/יאכטות שתופסות שטח, אולי. ::(

(אגב, יש לי גם כמה תמונות מהDOCK בלייק דיסטריקט. בקרוב...אבל יש לי בעיה עם השם מרינה, זה יגנוב את ההצגה, לא? טוב, אחשוב על משהו :))

• הוסף לסימניות
התמונה לא קצת נוטה ימינה?
(או שאני עקומה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;492901:
(אגב, יש לי גם כמה תמונות מהDOCK בלייק דיסטריקט. בקרוב...אבל יש לי בעיה עם השם מרינה, זה יגנוב את ההצגה, לא? טוב, אחשוב על משהו :))

תכתוב מרינה, תכתוב מה בא לך, רק תעלה...;)

נכתב ע"י כוכב103;492920:
התמונה לא קצת נוטה ימינה?
(או שאני עקומה?)

לגבייך אני לא ממש יודע, אבל התמונה לא עקומה.
:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה