המרינה

• הוסף לסימניות
לא יודע, רחוק לי מדי המרינה. :(
אבל זה יפה. :)

• הוסף לסימניות
יממלח היה טוב יותר...

המרינה עצמה דהיינו הסירות והחוף הם ממש מינימליזם בפריים.וזה קצת הופך לשיעמום.

הצעה לפיתרון שאני לא ממש מחבב זה לחתוך לדמוי פנורמה זה יועיל הרבה למקד את תשומת הלב על מה שבאמת מעניין בתמונה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני לא יודע מה עריכה ומה צילום ;)

אבל בסופו של דבר. אני מסתכל.

וזה פיצוץ!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;490955:
לא יודע, רחוק לי מדי המרינה. :(
אבל זה יפה. :)

אעלה בע"ה בהמשך כאלה שרואים גם את המרינה מקרוב יותר :)

נכתב ע"י מיכאל דב;490969:
המרינה עצמה דהיינו הסירות והחוף הם ממש מינימליזם בפריים.וזה קצת הופך לשיעמום.

הצעה לפיתרון שאני לא ממש מחבב זה לחתוך לדמוי פנורמה זה יועיל הרבה למקד את תשומת הלב על מה שבאמת מעניין בתמונה.

אולי הכותרת נתנה לך את תשומת הלב למרינה, חלק מהתמונה כאן זה המיןם והשמים וחלילה לי לקרופ את זה...

נכתב ע"י יעקב1;490976:
בס"ד

אני לא יודע מה עריכה ומה צילום ;)

אבל בסופו של דבר. אני מסתכל.

וזה פיצוץ!!!

מדובר בHDR, צילום בשלש חשיפות דיי ארוכות (אם אני זוכר נכון 4, 15 ו30 שניות) מה שיוצר את אפקט הקרח בקידמת הפריים (הכתמים השחורים שמרוחים הם ברווזים) והעננים הדרמטיים.

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
וב"ה גם אצלינו כבר קרררר.

(שלג בי-ם)

• הוסף לסימניות
ראיתי את התמונה
ומיד רציתי לשאול אם זה HDR
הגעת לאפקט מענין!
אבל שים לב בצד שמאל משהו בהשתקפות התפספס.

• הוסף לסימניות
מלבד הרצון לשמור על השמיים
אני לא מבין את הצורך בHDR כאן

תמונה נחמדה
הטשטוש למטה מאוד מציק

• הוסף לסימניות
מרינה

תמונה יפה!! אהבתי את הצבעים,יישר כח.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;491128:
ראיתי את התמונה
ומיד רציתי לשאול אם זה HDR
הגעת לאפקט מענין!
אבל שים לב בצד שמאל משהו בהשתקפות התפספס.

כנראה שהעומק לא שווה בכל האגם. משום מה חלק מהמים חלקים כמעט כמו מראה וחלק אחר גלי משהו, מה גם שבחלק הקרוב היו ברווזים לרוב, לכן חלק מהתמונה 'מרוחה' בגלל החשיפה הארוכה וחלק אחר - היותר קרוב לגדה הרחוקה - צלול.

תודה!

נכתב ע"י tamiro;491153:
מלבד הרצון לשמור על השמיים
אני לא מבין את הצורך בHDR כאן

תמונה נחמדה
הטשטוש למטה מאוד מציק

השמים הם כשני שליש מהתמונה, זה לא מספיק סיבה לשמור עליהם?

הטשטוש, אתה יודע למה זה. נכון שזה לא אפקט הקרח כמו אצלך ב'יממלח', אבל זה לא מציק לטעמי (אמנם הייתי מעדיף בלי הברווזים).

תודה!

תודה לכל המגיבים והמודים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה