המרת קבצי וידאו לצפיה במכשיר DVD

• הוסף לסימניות
לאיזה פורמט יש להמיר קובצי וידאו, כדי שיוכלו להעלות אותם על דיסק DVD שניתן לצפייה במכשיר DVD?

• הוסף לסימניות
אתה צריך פורמט DVD וכשאתה סוגר את הדיסק ב -NERO (או בכל תוכנה אחרת)
אתה צריך לבחור בהגדרה של: "ווידאו-DVD"
מנסיון, זה עובד פרפקט.

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנת המרה חינמית אפשר לעשות את זה?
אני לא צריכה משהו מקצועי. וגם אם האיכות תרד קצת - לא נורא.

• הוסף לסימניות
אפשר בעזרת תוכנת פורמט פקטורי לבחר אופצית MPEG 2 - DVD

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1199669:
אפשר בעזרת תוכנת פורמט פקטורי לבחר אופצית MPEG 2 - DVD
תודה רבה! אבל אני לא מוצאת שם אופציה כזו.
ניסיתי להכנס להגדרות של MPEG, ומוגדר שם אכן MPEG1, אבל הוא לא נותן לשנות את זה.
זה דחוף לי מאוד, כי אני עוד מעט יוצאת להיות עם מישהי בביה"ח, ואני רוצה להביא לה דיסקים שהיא תוכל לצפות במכשיר DVD שיש לה.

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה פורמט וידאו MJPEG ?
יש לי נגן שרק את זה הוא תומך.
מישהו יודע אולי איך ממירים לזה?
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה