המרת קובץ סרוק לקובץ וורד

• הוסף לסימניות
יש כמה גמ"חים שעושים את זה דרך האימייל. כתבו על כך בעבר גם בפורום כאן.

• הוסף לסימניות
יש לך מושג באיזו תוכנה השתמש הגמ"ח?
בגדול, רוב הגמ"חים משתמשים בפיינרידר, שהיא התוכנה הטובה ביותר נכון להיום, והיא אמורה לדייק בכ-95% לקובץ סרוק רגיל. בסריקות חלשות או ספרים ישנים, הדיוק ירד בהתאם.
יש בתי סריקה המשתמשים בתוכנה ייחודית שאינה משווקת לציבור, והאיכות שלה גבוהה יותר, אך היא לא נגישה לציבור הרחב.
אם במקרה הגמ"ח השתמש בתוכנה אחרת, תוכל לשלוח לי את הקובץ ואמיר לך אותו בפיינרידר.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איזה תוכנה הם עשו את זה (גמח שפורסם ביתד), אבל 95% יצא לא ברור(40 עמודים)

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להמיר בתוכנה הזו-
Setup-QHOCR-0.8.3-alpha

אני לא מצליחה להעלות את התוכנה מפני כובדה.
אוכל לשלוח במייל.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלא;1443854:
Setup-QHOCR-0.8.3-alpha

אוכל לשלוח במייל.
גם אני אשמח לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
11
כולל
ABBYY Business Card Reader
ABBYY Hot Folder
ABBYY Screenshot Reader
ABBYY FineReader 11

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלא;1443854:
Setup-QHOCR-0.8.3-alpha

אוכל לשלוח במייל.
מה רמת הדיוק שלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה