כללי המרת קובץ PDF ל JPG

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה דחופה בבקשה...
צריכה להמיר את הקבצים לקובץ תמונה,
עשיתי זאת באמצעות תוכנה און ליין וזה שינה לי את הצבעים ב2 תמונות.
מה עושים??

• הוסף לסימניות
למה תוכנה?
באקרובט תייצאי לגייפג

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית אין לי את התוכנות האלו
אני צלמת, את התמונות עיצבה לי מישהי באינדזיין ושלחה אלי בטעות כקובץ פידיאף
הפוטו לא מפתח קובץ כזה, ואין באפשרותה לשלוח אלי את זה כקובץ אחר בזמן הקרוב..

• הוסף לסימניות
יש לך פוטושופ?
אם כן, תפתחי את הקובץ בפוטושופ, ואז תשמרי כ-JPG.
תוך כדי פתיחת הקובץ התוכנה תשאל אותך באיזו רזולוציה לפתוח את ה-PDF, אז תבקשי 300, ואז זה יצא טוב בהדפסה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
זה שמור לי כספר מוכן להדפסה בקובץ פידיאף איך אני שומרת את זה ככה גם בגייפג?

• הוסף לסימניות
אם תשמרי פי די אף לג'ייפג יצאו עמודים בודדים. אין לך ברירה, למיטב ידיעתי, את אמורה לפתוח את הקובץ וללחוץ שמירה בשם, שם הוא אמור להביא לך בחלונית אופציה של ג'ייפג.
במידה והוא לא מציג לך אופציה כזו נסי לפתוח את החומר בכל תוכנה אחרת שיש לך במחשב ושיכולה להתאים, שם תבחרי באופציה הנ"ל. אגב גם בפוטו הם יכולים לעשות זאת בקלות רבה.
אם הקובץ לא מכיל עמודים רבים מדי, תוכלי לשלוח אלי, ואני אשלח אליך קבצי ג'יפג חזרה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה !
פתחתי בפוטושופ ושמרתי ל גייפג זה אכן שמר בבודדים.
ניתן לשלוח ככה לפוטו לפתח כספר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה