- הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2137983:הוא ממיר מpdf ל jpg אין מעורבות של ppm.
אז למה אצלי כך:
נכתב ע"י qwerrrewq;2137983:הוא ממיר מpdf ל jpg אין מעורבות של ppm.
נכתב ע"י אריה ענק;2134795:או באתר הזה חינמי עד גודל קובץ 25 mb
http://pdf2jpg.net/
נכתב ע"י qwerrrewq;2138050:בפועל הוא ממיר ל jpg,
תלחצי על convert ותראי.
נכתב ע"י qwerrrewq;2138208:זה מוזר כי אצלי הוא המיר ישר ל jpg, פשוט תפתחי את התוכנה,תטעני את הקבצים בחלק שמסומן במספר 1 ותלחצי על convert.
אולי זה בגלל שניגשת שם לחלק ההימני שעושה לך תצוגה מקדימה של התמונות.
נכתב ע"י מקצב;2138250:בפוטושופ יש אדיט-סכריפט -אימאז פרוכפסור יש אפשרות להפוך תיקיה שלמה לגיפג
את צריכה רק לאחד את כל התמונות לתיקיה אחת פשוט וקל כתבתי בעברית כי אין לי זמן...
נכתב ע"י qwerrrewq;2138344:אני חושב שמצאתי את העניין שימי לב להגדרה בצילום מסך ובחרי בה
נכתב ע"י qwerrrewq;2138350:לא הבנתי ?
נכתב ע"י sari5659;2139496:במידה ויש לי בפידיאף כיתוב ותמונות הוא מיצא לי רק תמונות כל תמונה בנפרד
דוגמא: 5 תמונות בתוך דף אחד +כיתוב מה שמיצא זה: כל תמונה בנפרד כלומר 5 תמונות
נכתב ע"י qwerrrewq;2140198:אני לא חושב שצריך להגיע עד אקרובט בנושא הזה, מה גם שאיכפת לה מצד החוקיות לפי מה שהבנתי.
תודה זה מעולהנכתב ע"י asf;2140206:הוספתי עוד תוכנה, חינמית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים