המרת שעות לנקודה עשרונית

• הוסף לסימניות
היי,,,
משהו יכול לצרף לי קובץ אקסל של המרת שעות לנקודה עשרונית? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.
אני חייבת את זה דחוף.
תודה

• הוסף לסימניות
היי,,,
משהו יכול לצרף לי קובץ אקסל של המרת שעות לנקודה עשרונית? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.
אני חייבת את זה דחוף.
תודה
את לא צריכה אקסל
תקחי את השעות ותחלקי ב24
ותגידירי את התא כמספר עם מפריד אלפים.

• הוסף לסימניות
אם עבדתי 24 דקות ואני מכפיל ב24 יוצא ?
ואח"כ מגדיר את עיצוב מספר התא כחשבונאות (לוחצים על סימן הפסיק) יוצא 0.40.
upload_2019-6-5_13-22-19.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מרווח המרת מט"ח - זאת העמלה הנסתרת שכדאי שתכירו:

👈 יצא לכם פעם לבצע המרת מט"ח?

כשמבצעים המרת מט"ח (בין שקל לדולר לדוגמה) קיימות לנו 2 עלויות עיקריות.
1. עמלת המרת מט"ח (נקראת גם עמלת חליפין) - זוהי העמלה שכולם מכירים ושואלים לגביה.
2. שער ההמרה עצמו - בשער ההמרה מגולמת עמלת מרווח המרה שאותה חלק מהגופים נוטים לשמור בסוד.

👈 כשאומרים לכם שאתם זכאים ל "פטור מעמלת מט"ח" זה לא אומר שההמרה מתבצעת בחינם:
זה מאוד נחמד שאין עמלת המרת מט"ח, אך כדאי לשים לב לעלויות מרווח ההמרה.
במרבית הגופים יצא לי לראות שעיקר העלות של ההמרה מתחבאת דווקא שם.

👈 מהו מרווח ההמרה הנהוג בגופים השונים?
הבנקים לדוגמה עשויים לגבות מרווח המרה של 0.9-1% במרבית המקרים.
לעומתם בתי ההשקעות הישראלים לרוב גובים מרווח המרה שנע בין 0.4-0.7% (כתלות בבית ההשקעות הספציפי ולעתים גם כתלות בסכום הכסף שממירים).

👈 עד כמה זה עשוי להשפיע על הכיס שלנו?
המרה של 100,000 ש"ח עם מרווח המרה של 1% תגרע מהכיס שלנו 1,000 ש"ח.
במרווח המרה של 0.7% נשלם 700 ש"ח ובמרווח המרה של 0.4% נשלם 400 ש"ח בלבד על כך.

👈 עמלה נוספת שכדאי לשים לב אליה:
בחלק מהגופים קיימת עמלת מינימום כאשר ממירים מט"ח.
במידה ותבצעו המרה בסכום נמוך אתם עלולים לשלם אותה,
לכן לרוב כדאי לבצע המרה אחת מרוכזת על פני מספר המרות קטנות.

👈 מה כדאי לכם לקחת מהפוסט הזה?
לפני שמבצעים המרת מט"ח צריך לקחת בחשבון גם את גובה מרווח ההמרה ולא רק את עמלת ההמרה עצמה.
במרבית המקרים תגלו שהעלות העיקרית מתחבאת בתוך מרווח ההמרה.

דעה אישית:
אין לי בעיה עם זה שגובים כסף על המרת מט"ח, ברור שלא עובדים עבורנו בחינם.
אבל שגוף מסוים מתגאה בזה שהוא נותן לכם "פטור מעמלת המרת מט"ח" אבל לא מציין באותה הזדמנות שיש "מרווח המרה" - זה כבר מעצבן.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה