המרת שרטוט מ PDF ל- DWG

• הוסף לסימניות
קיבלתי תכנית שנוצרה בתכנה חובבנית בשם SWEET HOME 3D (מכירים?)
האופציה היחידה שמצאתי ליצא את התכנית היתה לPDF
כרגע אני צריכה להמיר את הפידיאף לDWG רק שזה לא ממש הצליח זה הביא את קוי הקירות כ-HACH ??:mad:
התוכנה שאיתה המרתי לDWG זה סתם תוכנה חינמית שהורדתי מהרשת AB Viewer 14
אשמח להמלצה על תוכנה חינמית אחרת להמרה
או למקרה שמישהי נתקלה בזה ויש לה רעיון איך לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בDWG TO PDF
אבל כמובן שלא מגיע בקנ''מ, ולא כבלוקים \ טקסטים וכדו'

• הוסף לסימניות
באוטוקד 2018 יש אפשרות לייבא PDF כ DWG.
אבל כמו ששיפי כתבה, זה מגיע "מפורר"... אפילו הטקסט עשוי מקווים

• הוסף לסימניות
באוטוקד 2018 יש אפשרות לייבא PDF כ DWG.
אבל כמו ששיפי כתבה, זה מגיע "מפורר"... אפילו הטקסט עשוי מקווים
אין לי בעיה שיגיע בחלקים קטנים ובלי בלוקים , רק שיהיו קירות כקוים רציפים ולא הץ

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת לדעת איך אפשר להמיר PDF לDWG,
לא ידעתי שקיימת אפשרות,
יש קישור לאתר?
או, משהי יכולה לעשות לי טובה ולהמיר קובץ?

• הוסף לסימניות
האמת שהורדתי את התוכנה מזמן, ועכשיו אני לא מוצאת קישור.
אבל אני רואה שיש הרבה תוכנות שעושות את העבודה אונליין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה