דרוש מידע המשחק בתוך הלב של אורי

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לדעת אם למישהו יש את המשחק של חיים ולדר בתוך הלב של אורי
איך הוא?
זה משחק שמעניין את הילדים? הם משתפים פעולה?
איך בדיוק משחקים בו? האם הוא מתאים לילדים בגיל 4-6?
והאם הוא באמת פותח את הילד וחושף אותו לרגשות?
אשמח לדעת על כל מידע שיש לכם בעניין..

• הוסף לסימניות
כילדה- הוא לא היה מעניין יותר מדי

• הוסף לסימניות
יש לנו את המשחק. אני באופן אישי, התאכזבתי.
המשחק מאוד מאפשר לילדים לברוח לשבלונות בתשובות שלהם. אצלי למשל, הם היו מספרים בד"כ אנקדוטות על בסיס הספרים של אורי, ולא משתפים בעצמם.
נראה לי שיש למשחק פוטנציאל בתור כלי עבודה. אבל הוא לא מעודד שיתוף, בעיני אפילו להפך. הוא מדי סובב סביב רגשות וכל פעם הילד צריך להביא דוגמא נוספת לרגש אחר או לשוחח סביב אותו רגש (לדוגמה - איך X הגיב במקרה ש...).
בנוסף, הוא לא מספיק אטרקטיבי, אין איזשהו מתח או עניין מיוחד במשחק.

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לדעת אם למישהו יש את המשחק של חיים ולדר בתוך הלב של אורי
איך הוא?
זה משחק שמעניין את הילדים? הם משתפים פעולה?
איך בדיוק משחקים בו? האם הוא מתאים לילדים בגיל 4-6?
והאם הוא באמת פותח את הילד וחושף אותו לרגשות?
אשמח לדעת על כל מידע שיש לכם בעניין..
אני זקוקה להשאיל משחק זה במודיעין עילית אם תוכלי לעזור לי אשמח מאד טל: 0548483997

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה