המשיכו בתפילה- חיים אלעזר בן מיכל

הודו לה' למרות שהבדיקות עוד לא חלקות לגמרי, אנחנו מסיימים את הטיפולים, תודה לה'!!
ועוברים לשלב של מעקב צפוף ויד על הדופק
בעז"ה אחרי פסח אחזור לעבודה, בעז"ה
בכל מקרה אני כותבת בפרוג כשאני בבי"ח
כשאחזור לעבוד מהבית אני מתחברת למייל בלבד + אתר או שניים הכרחיים במיוחד כפי שקיבלתי על עצמי
היה מאוד מהנה ומלמד להיות חלק מפרוג
במיוחד ריגש אותי הערבות ההדדית והאכפתיות למישהי שלא מכירים
יהיה חסר לי...
תזכו למצוות!!
פסח כשר ושמח ותודה לכולם על התפילות
אני אסירת תודה לכם!!
אשמח אם תמשיכו להתפלל על בני 'חיים אלעזר בן מיכל'

מישהו יודע מה המצב?האם להמשיך להתפלל??

//

קבצים מצורפים

• פרוג.png
    KB 604.5 · צפיות: 28
צד'-ק'

שה' יהיה בעזרם.. ממש התרגשתי מהברכה

נכתב ע"י דיני 2013;1066497:
לפני ואחרי...

האמת שלא הבנתי לפני מה ואחרי מה?
לפני שחלה ואחרי?
או כשהיה חולה והבריא?

נכתב ע"י חיוך;1066963:
האמת שלא הבנתי לפני מה ואחרי מה?
לפני שחלה ואחרי?
או כשהיה חולה והבריא?

לפני התפילות, ואחרי התפילות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה