כללי המשך - אריזה לעוגיות

• הוסף לסימניות
המשך - חו"ד אריזה לעוגיות

קבצים מצורפים

• Honey.jpg
    KB 601.8 · צפיות: 30
  • Marble.jpg
    KB 641 · צפיות: 15
  • Vanilla.jpg
    KB 586.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
עיצוב נהדר,מקצועי בהחלט.
אבל חבל שהעוגיות שם למעלה נראות כמו תפוחי אדמה.

• הוסף לסימניות
די מארבל קוקיס קוקן עפעס אויס זייער אומאפעטיטלעך.
אביסל סעטורעישן וואלט היבש צוגעהאלפן

און די פוירפל בלוי פאר די האני קוקיס איז צו א קאלטע קאליר.
עס דארף עפעס נער ווארעם און קאזי

• הוסף לסימניות
האריזה יפה,
לא היה מזיק להשקיע בכלים יותר אקסלוסיבים.

• הוסף לסימניות
מא דמקצועי ויפה, הטיפוגרפיה מצוינת הלוגו נמצא במיקום ובגודל מעולה.
התמונ הלא מגרה אותי בכלל היא תמונה נקיה מדי, אולי כדי להוסיף כוס קפה ושוקולד יורת מודגש ושלא יהיה ענין שולי שם מאחורה.
שים לב על אריזות של עוגיות לא משנה החברה הן ממש מגרות ואומרות לך "קח אותי תאכל אותי"
זה מה שאני צריכה לרצות כשאני רואה את זה.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מעולה,

תמונת העוגיות - היא בדיוק העוגיות ולא איזה משהו שכשפותחים את האריזה מגלים עב"ם שונה לחלוטין...
וזה נראה עממי למדי - למה צריך כלי אקסלוסיבי יותר?

• הוסף לסימניות
מקסים

עדיף שהקומקום(?) או מה שזה לא יהיה, לא יהיה בשקיפות
אלא באאוט אוף פוקוס, אבל ממש לא כמו שזה עכשיו

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
רוצה להשקיע עוד יותר?
1) צבעים - בעוגיות דבש, יש ניגוד חזק מדי בין התמונה הקדמית והרקע ומפריע לעין. תנסה לשנות את הכחול לצבע אחר.
בעוגיות שיש - התמונה של המוצר חיוורת מדי, ולא מגרה מספיק. שחק עם ה:Hue Saturation.
בעוגיות וניל, המפיון האדום צועק טיפה יותר מדי וגונב קצת את ההצגה מהעוגיה עצמה.
2) צריבה - בעוגיות דבש, מצד ימין למעלה, הצריבה ללא ריכוך (Feather) כלל. ייתכן וצריך איזה 0.5 נקודה. שים לב איך שזה נראה בצד שמאל, כשרואים את המפיון והעוגיה מלפניו, שיש איזשהו ריכוך טבעי.
בעוגיות וניל, שמים לב לצריבה במפיון האדום כי נשאר לבן בצדדים. תקן את זה.

ההערה הבאה, זה רק אם הלקוח משלם לך לפי שעה...
3) מפעל או ביתי - המפיות המקומטות נותנות תחושה של פשטות וקצת ביתיות. האם זה מה שהלקוח רוצה שירגישו? גם אם כן, הייתי מנסה 'לגהץ' אותם קצת.
הפירורים (ב־2 האחרונים) עשית על דעת עצמך? ניסית לראות איך זה נראה בלעדיהם?

אם אני אמור לנחש, הייתי אומר שמעוגיות וניל הוא ימכור פי 3 משאר המוצרים, כי האריזה הכי מוצלחת.

שוב, עבודה מצויינת. הצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה