המשך הקומיקס - העמוד השני

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם החשובה!
תודה לכל מי שהגיב בפעם הקודמת. קראתי את כל התגובות בעיון רב.
בקשר לזויות: יש לי ספר של סטן לי, אחד הקומיקסאים המפורסמים, שכותב שכמה שיותר זויות זה יותר מעניין. שמתי לב שזה הפריע להרבה. מה דעתכם?
ובכלל... אשמח לכל הארה בונה! תודה!
picture.php

• הוסף לסימניות
דבר ראשון הציור מדהים. פשוט לא רגיל בכלל.
הזווית פשוט מסחררת ומיותרת...
גם אני אוהבת לעשות זויות ופרספקטיבות מענינות, אבל כאלה שמשרתות את המטרה.
נניח מבט מלמטה ללמעלה כשאני רוצה להעביר תחושת פחד,
או מלמעלה ללמטה כשרוצים להדגיש מישהו קטן/אפסי/מבוהל,
פרספקטיבה עילית בשביל להראות מישהו שנמצא על מקום מאד מאד גבוה,
אלכסון בפוזה שמישהו נופל או מחליק.
קלוז אפ מדי פעם.
ככלל בקוביה שמציגה לראשונה איזושהי סיטואציה ואנחנו עוד לא יודעים את המיקום והכל,
צריך ליצור קוביה ראשונה ממרחק בזווית רגילה שפשוט נותנת אינפורמציה על מיקום ההתרחשות.
אלא אם כן יש ענין בלהתחיל בקלוז אפ ולהתרחק,
נניח אם רואים שתי נערות מקטרות על דיאטה ומדברות על שיטות וככל שהמצלמה מתרחקת רואים שהן יושבות על קערת גלידה ענקית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;999286:
דבר ראשון הציור מדהים. פשוט לא רגיל בכלל.
הזווית פשוט מסחררת ומיותרת...
גם אני אוהבת לעשות זויות ופרספקטיבות מענינות, אבל כאלה שמשרתות את המטרה.
נניח מבט מלמטה ללמעלה כשאני רוצה להעביר תחושת פחד,
או מלמעלה ללמטה כשרוצים להדגיש מישהו קטן/אפסי/מבוהל,
פרספקטיבה עילית בשביל להראות מישהו שנמצא על מקום מאד מאד גבוה,
אלכסון בפוזה שמישהו נופל או מחליק.
קלוז אפ מדי פעם.
ככלל בקוביה שמציגה לראשונה איזושהי סיטואציה ואנחנו עוד לא יודעים את המיקום והכל,
צריך ליצור קוביה ראשונה ממרחק בזווית רגילה שפשוט נותנת אינפורמציה על מיקום ההתרחשות.
אלא אם כן יש ענין בלהתחיל בקלוז אפ ולהתרחק,
נניח אם רואים שתי נערות מקטרות על דיאטה ומדברות על שיטות וככל שהמצלמה מתרחקת רואים שהן יושבות על קערת גלידה ענקית.

תודה!

• הוסף לסימניות
ווי.מיוחד מאוד.
הניגוד בין העומד בחוץ לפנים הישיבה מאוד מדגיש את המצב אותו רצית לתאר.בקשר לזווית.יש בזה משהו מעניין.אבל בהחלט מפריע לעין.כשאני מתלבטת אני תמיד מבקשת מבט של ילד.זה הרבה פעמים עוזר לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריG;999295:
ווי.מיוחד מאוד.
הניגוד בין העומד בחוץ לפנים הישיבה מאוד מדגיש את המצב אותו רצית לתאר.בקשר לזווית.יש בזה משהו מעניין.אבל בהחלט מפריע לעין.כשאני מתלבטת אני תמיד מבקשת מבט של ילד.זה הרבה פעמים עוזר לי.

תודה!
הבנות שלי מתחננות שאגלה להם את כל הסיפור :)
האמת שציירתי את הסקיצה כבר מזמן. פעם הבאה בע"ה נראה איך למתן את הזוית.

• הוסף לסימניות
מנסיוני בציור קומיקס, ציור זווית מעניינת כמוה כתבלין לתבשיל.
משבח ומקפיץ בכמה רמות, אך טוב להשתמש בו במשבצת אחת, גג שתיים לעמוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, זווית שמחדדת מאוד את האווירה והרגש.!
זווית הראש של האיש הדומע לא משהו, נראה כאילו נשברה לו המפרקת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;999320:
יפה מאוד, זווית שמחדדת מאוד את האווירה והרגש.!
זווית הראש של האיש הדומע לא משהו, נראה כאילו נשברה לו המפרקת..

תודה.
ניסיתי את זה בעצמי...
חששתי שאולי זה לא בסדר. אז כנראה שזה באמת צריך שיפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;999314:
מנסיוני בציור קומיקס, ציור זווית מעניינת כמוה כתבלין לתבשיל.
משבח ומקפיץ בכמה רמות, אך טוב להשתמש בו במשבצת אחת, גג שתיים לעמוד.

נשמע נכון. השאלה היא אם זה תקף גם לקומיקס לבוגרים או ששם המינון הפוך.

• הוסף לסימניות
אין בזה שום כלל וזה לא בגלל שסטן לי אמר, שזו האמת ...
מה שאני בא לאמר זה שלציור שלו שבאמת מאוד ראלי וקולנועי ובכלל לאווירה הכללית (צייר מרבל -באטמן ספיידרמן וכו') של סוג סיפור מהסגנון זה מתאים ..
במקרה שלך זה נראה לי מיותר ..ונראה הדגשה כבדה לאווירה דרמתית

חוות דעתי בכל מקרה

חוץ מזה אישית מעולם לא הייתי חובב של קומיקסי מרבל ..בעיני בתור ילד זה היה מאוד "גוי" ומתאים לציבור מבוגר יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;999339:
אין בזה שום כלל וזה לא בגלל שסטן לי אמר, שזו האמת ...
מה שאני בא לאמר זה שלציור שלו שבאמת מאוד ראלי וקולנועי ובכלל לאווירה הכללית (צייר מרבל -באטמן ספיידרמן וכו') של סוג סיפור מהסגנון זה מתאים ..
במקרה שלך זה נראה לי מיותר ..ונראה הדגשה כבדה לאווירה דרמתית

חוות דעתי בכל מקרה

חוץ מזה אישית מעולם לא הייתי חובב של קומיקסי מרבל ..בעיני בתור ילד זה היה מאוד "גוי" ומתאים לציבור מבוגר

מרבל זה באמת למבוגרים. אני גם לא אוהבת את סיפורי מרבל אבל את סגנון הציור כן. בהחלט. הם ממש טובים לדעתי. חלק מהציירים שלהם לפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה