דרוש מידע הנדסת אלקטרוניקה

• הוסף לסימניות
מבררת על לימוד הנדסת אלקטרוניקה
שמעתי שיש באחד הסמינרים בירושלים
אני אשמח לשמוע כל בדל מידע על זה...
במיוחד מנשים
כי הבנתי שזה מקצוע יותר גברי
ואני רוצה לשומע אם יש נשים חרדיות שעובדות בזה

• הוסף לסימניות
אחותי למדה בבנות אלישבע ועובדת בזה היום. וב"ה עושה חיל בעבודה בחברה גדולה ומפנקת.

• הוסף לסימניות
אחותי למדה בבנות אלישבע ועובדת בזה היום. וב"ה עושה חיל בעבודה בחברה גדולה ומפנקת.
היא השלימה לתואר?
(כי הרבה חברות גדולות דורשות שישלימו לתואר בשביל להתקבל)

• הוסף לסימניות
היא השלימה לתואר?
(כי הרבה חברות גדולות דורשות שישלימו לתואר בשביל להתקבל)
כן.
למרות שהעסיקו אותה כמשרת סטודנט וקידמו אתה למשרת תקן עוד לפני שסיימה את התואר.
בכללי זה אחד המקצועות שהכי רווחיים לעשות בהם תואר.
חשוב לדעת- התואר קשוח ממש. צריך להיות חכם על גבול המחונן כדי לעבור אותו.

• הוסף לסימניות
כן.
למרות שהעסיקו אותה כמשרת סטודנט וקידמו אתה למשרת תקן עוד לפני שסיימה את התואר.
בכללי זה אחד המקצועות שהכי רווחיים לעשות בהם תואר.
חשוב לדעת- התואר קשוח ממש. צריך להיות חכם על גבול המחונן כדי לעבור אותו.
לכן שאלתי.
כי שמעתי מכמה שלמדו שם שהיו מאוד מתוסכלות מכך שכמעט אין להן איפה לעבוד בלי להשלים לתואר, ולא סיפרו להן את זה לפני שהן למדו.
בניגוד לתיכנות רגיל, שאפשר לעבוד גם עם תעודה שהיא לא תואר.

• הוסף לסימניות
לכן שאלתי.
כי שמעתי מכמה שלמדו שם שהיו מאוד מתוסכלות מכך שכמעט אין להן איפה לעבוד בלי להשלים לתואר, ולא סיפרו להן את זה לפני שהן למדו.
בניגוד לתיכנות רגיל, שאפשר לעבוד גם עם תעודה שהיא לא תואר.
זה לא ממש כך. ישנם כמה מקומות שמקבלים עובדים ללא תואר כדוג' רייצ'יפ. אבל אין מה להשוות מבחינת המשכורת...
אחותי עבדה מייד אחרי סיום הלימודים ברייצ'יפ (קיבלה משכורת רעב) ואחרי חצי שנה החלה בלימודי התואר (ועברה לחברה גדולה עם משכורת פי 3)

• הוסף לסימניות
אני לא מעוניינת לעשות תואר
אין בזה עבודה בלי תואר?

• הוסף לסימניות
@vigi מה ההבדלים ומה המשותף בין הנדסת תוכנה לאלקטרוניקה
יכולה לענות בערך, כי לא מבינה בזה ככ.
השוני בין אלקטרוניקה והנדסת תוכנה זה שבהנדסת תוכנה את עובדת בעיקר על בדיקת קודים או כתיבת קודים
באלקטרוניקה יש שילוב של קוד ושל חומר טכני-פיזיקלי כזה

אני לא מעוניינת לעשות תואר
אין בזה עבודה בלי תואר?
בהנדסת תוכנה כנראה קל יותר למצוא עבודה בלי תואר. כי כמעט רק חברות גדולות מתעסקות עם אלקטרוניקה. (כגון אינטל)
והם בעיקר דורשים תואר
או שעושים מעבר דרך חברות קבלןאבל אי אפשר לדעת כמה זמן זה יקח-

• הוסף לסימניות
מבררת על לימוד הנדסת אלקטרוניקה
שמעתי שיש באחד הסמינרים בירושלים
אני אשמח לשמוע כל בדל מידע על זה...
במיוחד מנשים
כי הבנתי שזה מקצוע יותר גברי
ואני רוצה לשומע אם יש נשים חרדיות שעובדות בזה

אחותי למדה במחזור הראשון בבנות אלישבע, התחילה עבודה ברייצ'יפ בתנאי עבדות, ב"ה עברה משם לאינטל למשרת סטודנט (עקרונית אמור להיות 4 ימים בשבוע בעבודה בפועל לא ממש קורה), התחילה להשלים תואר תוך כדי. דווקא לא באלקטרוניקה.
מאוד נהנית בעבודה אבל הסביבה ממש לא חרדית, חוץ ממנה יש עוד 2 חברות ששרדו את הטלטלות יחד איתה.
העבודה עצמה מאוד דורשת מבחינת זמינות ושעות, אבל גם בהחלט מתגמלת

• הוסף לסימניות
השוני בין אלקטרוניקה והנדסת תוכנה זה שבהנדסת תוכנה את עובדת בעיקר על בדיקת קודים או כתיבת קודים

בהנדסת תוכנה כנראה קל יותר למצוא עבודה בלי תואר. כי כמעט רק חברות גדולות מתעסקות עם אלקטרוניקה. (כגון אינטל)
והם בעיקר דורשים תואר

• הוסף לסימניות

והם בעיקר דורשים תואר
הי
יש לי כמה שאלות הבנשוא יש לי דרך להשיג אותך ?
טלפון או מייל ?
אני ממש אשמח

• הוסף לסימניות
הי
יש לי כמה שאלות הבנשוא יש לי דרך להשיג אותך ?
טלפון או מייל ?
אני ממש אשמח
היי
מעדיפה לא לכתוב כאן.
תכתבי את המייל שלך ואכתוב לך בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה