כללי הנה אני כאן!

• הוסף לסימניות
שלום חברי פרוג היקרים הי זו אני ברכי . כן זו שלפעמים חופרת קצת יותר מדיי....

בשעה טובה אחרי חברות ארוכה ומבורכת באתר "פרוג" אני נרגשת כעת לקבל את התואר הנכסף של "מנהלת פורום" בפרוג לצד מנהלות ומנהלים נפלאים (האגו בשמיים...)

כאחת שעיקר עיסוקה הוא גרפיקה (חוץ מ החלפת טיטולים , כלים , כביסה וכ"ווווו) אני חושבת שהמעמד יהווה עבורי מקפצה ללמוד (וללמד בלי להשתחצן..) בכל מיני רעיונות סגנונות ואופקים חדשים שייתכן שטרם היכרתי עד הלום (?)

וע"כ כולי תפילה שלא תצא תקלה מתחת ידי ושח"ו לא אפגע או אצער מאן דהו מחברי "פרוג" היקרים

מצפה לעמוד ולהתחיל איתכם אתגרים חדשים מגוונים ומועילים.

שלכם, ברכי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהצלחה!!
02.DoubleHighFive_960x663.gif

• הוסף לסימניות
שלום חברי פרוג היקרים הי זו אני ברכי . כן זו שלפעמים חופרת קצת יותר מדיי....

בשעה טובה אחרי חברות ארוכה ומבורכת באתר "פרוג" אני נרגשת כעת לקבל את התואר הנכסף של "מנהלת פורום" בפרוג לצד מנהלות ומנהלים נפלאים (האגו בשמיים...)

כאחת שעיקר עיסוקה הוא גרפיקה (חוץ מ החלפת טיטולים , כלים , כביסה וכ"ווווו) אני חושבת שהמעמד יהווה עבורי מקפצה ללמוד (וללמד בלי להשתחצן..) בכל מיני רעיונות סגנונות ואופקים חדשים שייתכן שטרם היכרתי עד הלום (?)

וע"כ כולי תפילה שלא תצא תקלה מתחת ידי ושח"ו לא אפגע או אצער מאן דהו מחברי "פרוג" היקרים

מצפה לעמוד ולהתחיל איתכם אתגרים חדשים מגוונים ומועילים.

שלכם, ברכי.

בהצלחה מרובה!
אגב, עבור להיות מנהלת החלפת ניק? כי מענין מי את.. לא מכירה אותךבשם הניק הזה :)
(או שאת מעדיפה להשאר אנונימית, אז סליחה על החפירה..)

• הוסף לסימניות
בוקר טוב, נעים להכיר ובהצלחה ;)
אני רק לא מכירה שום ברכי שחופרת, באיזה שם היית פה עד עכשיו?
נראה שהניק הזה חדש, מסקרן...

• הוסף לסימניות
וסתם מעניין מהו התפקיד של מנהל בפורום חוץ מהעניין של למחוק הודעות וכו'
לא ראיתי עד עכשיו מעורבות אחרת.
תקנו אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
בהצלחה מרובה!
אגב, עבור להיות מנהלת החלפת ניק? כי מענין מי את.. לא מכירה אותךבשם הניק הזה :)
(או שאת מעדיפה להשאר אנונימית, אז סליחה על החפירה..)

את לא חופרת באמת השתמשתי עד היום כאנונימית.

וסתם מעניין מהו התפקיד של מנהל בפורום חוץ מהעניין של למחוק הודעות וכו'
לא ראיתי עד עכשיו מעורבות אחרת.
תקנו אותי אם אני טועה.

זוהי הסיבה שנכנסתי לעניין
לא כדי למחוק הודעות, אלא כדי לעודד ולטפח את האתר.
תודה על המחשבה :)

• הוסף לסימניות
כולם כאן הופכים למנהלים!
רק שישארו לנו חברים רגילים... ;)
כמובן שבהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה